Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ovo je izgleda zakašnjela rekacia u odnosu na strane brodare i stanje u brodarstvu.
ma frende očito da je trend u njegovim rukama..nema to veze sa poslovanjem ATPL. ..gledam ga 5 dana kak skida od 380 …propusti 100 komada po bidu da skine cijenu pa tresne na ask na prvu poziciju par kuna manje od iduće …evo to mu je taktika za skidanje ….al što padne …to i raste ..
Jel mi moze netko suvislo objasniti sto se to promijenilo u poslovanju ove tvrtke u proteklih 10 dana da je pala za vise od 15% ?
Ovoj dionici pod hitno treba market maker!!!
kako je krenulo ovdje mogla bi iz prve puknuti potpora, istina da sam samo prije par dana bio mišljenja da ce 320-330 drzati, ali iskreno nisam ocekivao ovakav volumen.
bibi
Da nisu razlog vozarine i stanje u brodarstvu (višak brodova)?
Vani su se mnogi sektori oporavili sa brodski ne štima ni vani.
Jel mi moze netko suvislo objasniti sto se to promijenilo u poslovanju ove tvrtke u proteklih 10 dana da je pala za vise od 15% ?
Ima ga.
http://www.google.com/finance?cid=697459
Samo u jednome danu.
Jel mi moze netko suvislo objasniti sto se to promijenilo u poslovanju ove tvrtke u proteklih 10 dana da je pala za vise od 15%
prodan waldorf astoria za 2 milijarde dolara. ili da prevedemo na hrvatski za 1,1 mil eura po sobi. ljude uhvatio očaj kad su usporedili s cijenom imperiala pa se rješavaju dionica. a i jedan i drugi dobivali godinama connie awarde kao najbolji hiltoni u svojim kategorijama. neš ti elitne destinacije [emo_plazi]
LP