ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uzlet brodara očekuje se nakon kineske nove godine(ona je u veljači samo ne znam točan datum) a ova najava brodara u plusu pokazuje da su praznici blizu. Treba na vrijeme zauzeti pozicije da teret ne bi otplovio!!![wink]

Samo da se zna kako je zatvorilo:
http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS+DSX+EGLE+ESEA+EXM+GNK+NM+QMAR+TBSI&d=t

[thumbsup]

Ponedjeljak [thumbsup] ja se nadam [cool]

...Imperare sibi maximum imperium est...

Haj haj, ajde znam da ste svi veseli, ali dosta navijanja. Uistinu je lijepo vidjeti mozebitni preokret, no 7.veljace (Chinese New Year) i 7 dana nakon toga (totalni praznici u PRC) mogu donijeti novu stagnaciju – ili ako hocete – pad. Sve bu to bilo dobro, ali malo strpljivosti ne bi skodilo….ne zurite, neka traderi (NHF) polome zube kao na DDJH[lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Haj haj, ajde znam da ste svi veseli, ali dosta navijanja. Uistinu je lijepo vidjeti mozebitni preokret, no 7.veljace (Chinese New Year) i 7 dana nakon toga (totalni praznici u PRC) mogu donijeti novu stagnaciju – ili ako hocete – pad. Sve bu to bilo dobro, ali malo strpljivosti ne bi skodilo….ne zurite, neka traderi (NHF) polome zube kao na DDJH[lol]

polomit ćemo im ih mi … dragi …

nego, jel ti kinezi mogu ove godine zaboraviti na te svoje kung fu fore oko nove godine … bliži se olimpijada, rokovi stišću, merika za vratom … pa neka skrate na jedan vikend i svima dobro …

I love the Smell of Profits in the Morning

Malo OT … jednom sam pisao Gatari kada je spominjao forume u negativnom kontekstu … ukrstili smo koplja … ljepo i uljudno je odgovorio i sve 5 … isto mislim da će odgovoriti Techmanu … možda bi ga trebalo zvati na ono druženje gdje se liže sladoled … febo to bolje zna … pa ga okrenemo na svoju stranu …

Možda i sam Gatara dokupljuje ATPL,a možda mu je cijena na ovoj razini previsoka.
Ma reće on i dvi, tri lijepe za ATPL. [cool]

Nikakva Olimpijada, draga. Olimpijada je razdoblje izmedju Olimpijskih igara….

Ma pusti Kineze, ludi su ka slapa, brige njih kad se radi o njihovoj NG. Ne radi se i tocka (rekao bi Matula).

Koga bi ti to okrenuo? Febu ili Gataru?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Febu ili Gataru?

Febu bi morao na neviđeno …

Dakle, uskoro slijedi najveći tulum na svijetu … 1.5 mlrd napušenih kineza će glumatati zmajeve po ulicama, a mi ovjde gubimo novce … a issati tko me terao da ulažem novce u koće … mogao sam lijepo u kuruzu kod tode …

[lol]

a kaj da ti velim osim da te probam utjesiti da se ne radi o marijuani nego vjerojatno o opiumu…

Aj ne njurgaj, ti si Panonski mornar a ne neki tamo kukuruzar….[thumbsup]

Zašto na neviđeno, mogao bi ja malo navratit do Slavonije na špek, luk i onaj kulen što ga držiš u špajzi

Sakai

još nisi otišao na spavanje, kako ćeš se sutra ustati u 7:00?

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Aj ne njurgaj, ti si Panonski mornar a ne neki tamo kukuruzar….[thumbsup]

panonski fazan sa majicom na plavo-bijele prugice i sa sidrom istetoviranim na bocki [smiley]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close