ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 14:37
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
17.542
358
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

K-PAXn

U pravu si što se tiče vozarina. Nadajmo se da će biti bolje.
Ali isto tako je istina da su dionice na NYSE više pale jer su više i rasle. A omjeri P/B su još uvijek ovdje povoljniji nego tamo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pa evo, i jučer su Panamaxi rasli. Malo sporije od priželjkivanog, ali ima dana. Tek je počeo listopad.
http://www.dryships.com/pages/report.asp

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Realno…sitacija je losa.
srusit ce se i ovo ..uvijek kasni za usa brodarima..btw. vec su pali 50-60% od zadnjeg vrha..prodja hotela je bi zadnji vlak za out..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jel netko zna čemu ova gužva na bidu? ovako nije bilo ni prije godinu dana kad je bdi bio preko 2000.

jel netko zna čemu ova gužva na bidu? ovako nije bilo ni prije godinu dana kad je bdi bio preko 2000.

Kako čemu…pa ekipa misli da je jeftino i želi kupit, nema tu neke filozofije…, idemo prema kraju godine a BDI obično ide gore…[emo_namigusa]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Fakat, naguralo ih se preko 1000 dionica na 378.xx.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

ha još jedan kvartal gotov, pa možda netko tko je bliže vatri, već zna rezultate 🙂 pa pmalo

ovdje je napeto hehe

Koji kraj godine, panamaxi duplo manji u odnosu na prošlu godinu.

Koji kraj godine, panamaxi duplo manji u odnosu na prošlu godinu.

Što znači ako ovako nastave rast do kraja godine BPI će bit duplo veći nego prošle godine, a ti svakako nećeš više moć kupit ispod 350 kuna jer si još jedan isfrustriran Hr ulagač kojeg boli svaka dionica koja raste a on nije u njoj.. Zato i jesmo tu gdje smo

Adris želi kupiti marine Aci pa možda želi kupiti marinu Gruž s Lapadom a AP
mu je onako uz put.I drugi pišu svašta pa mogu i ja.Inače uprava kupuje pa ne kupuje brodove u Kini što i psihološki utječe na AP na burzi.Ako AP odustane od trećeg broda bit će to signal za prodaju.
Akademici predlažu gradnju 100 brodova a ja predlažem spajanje AP+Jdpl a u daljnjem okrupnjavanju spojiti se s Tankerskom plovidbom.Hrvatska transportna
flota naručivala bi brodove u našim brodogradilištima.Smijte se.MI smo inače pomorska zemlja.

opet su lepo popunili bid na 378,x…i baš bi po tolko…ja im ne bi dal tak jeftino , samo iber firhundert 🙂

New Report

Close