ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 27.11.2024. u 11:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
48,86
18.666
382
47,60
49,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da je s današnjim danom završila faza A1 prema Kostolanyju!

Ne bi islo jer je trziste padalo. Dakle, ili smo jos u B2 ili smo u mozda usli B3 no u A fazaama nismo ni teoretski

ne mogu a da se ne osvrnem na naseg dragog Gataru:

Gatara danas u seebiz.eu:

“A ni brodari poput Atlantske plovidbe (ZSE:ATPL-R-A), unatoč svijetlim perspektivama koje su hardcore poklonici sektora spremni opširno dokazivati, nisu prošli ništa bolje.”

Ne znam jel autor moze ici jos nize, krenuo je u osobni obracun preko medija. Nazalost, to samo pokazuje razinu njegove (ne)kulture i bijede, jer umjesto da se zamisli nad vlastitim neznanjem on koristi medije za lijecenje vlastitih frustracija.

i cekaj sad, kakva mrtva svijetla perspektiva odjednom? Do jucer je bio armagedon, barem prema njegovom pisanju..

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

misko: ” Mislim da je s današnjim danom završila faza A1 prema Kostolanyju! ” Ne bi islo jer je trziste padalo. Dakle, ili smo jos u B2 ili smo u mozda usli B3 no u A fazaama nismo ni teoretski

Aliene o kakvim je to fazama riječ, ako nije tajna?

Hvala

[smiley][smiley]

ne mogu a da se ne osvrnem na naseg dragog Gataru: Gatara danas u seebiz.eu: “A ni brodari poput Atlantske plovidbe (ZSE:ATPL-R-A), unatoč svijetlim perspektivama koje su hardcore poklonici sektora spremni opširno dokazivati, nisu prošli ništa bolje.” Ne znam jel autor moze ici jos nize, krenuo je u osobni obracun preko medija. Nazalost, to samo pokazuje razinu njegove (ne)kulture i bijede, jer umjesto da se zamisli nad vlastitim neznanjem on koristi medije za lijecenje vlastitih frustracija. i cekaj sad, kakva mrtva svijetla perspektiva odjednom? Do jucer je bio armagedon, barem prema njegovom pisanju..

Poslao sam mu mail da je bolje svasta jesti nego svasta govoriti (pisati) i to objavio. Pametnom dovoljno. Ne i Gatari. Izgubljenim slucajevima mozemo samo [bye]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Wise men speak because they have something to say: fools (Gatara op.a.) speak because they have to say something.

🙂

Nazalost, vrlo dobro poznajem novinare…Velika vecina njih je, ajde da tako kazem, nepotkovana u opcoj kulturi, a kamoli u podrucijima koje prate.

Ono sto je zalosno da taj isti Gatara-Petrov-xyz ce za mjesec dva pisati suprotno, a ono sto su prije pisali jednostavno ce ignorirati, zaboraviti. I dalje se praviti pametnima, debelokosci. Ili, sto je jos gore, smijati se svima i brojati novce od “donatora” za narucene tekstove…

Jos se sjecam vrlog Ivkosica i njegovih komentara pred, mislim prve ili druge izbore u Hrvatskoj, a sada, nes ti veceg Rvatine od njega. Jedan u nizu…

Sorry na off topic….

@Tunix
: procitaj knjigu “Izazov burze”, tam je sve objasnjeno

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

DRYS +10.5%. Ajmo prekid trgovanja, sad se moraju ocitovat..

Stocks fall after Bush announces plan!!! [cry]

Necu o Gatari jer on je prvenstveno novina a ne financijas a za ovu struku treba biti obadvoje.
Ne zelim trositi niti rijeca na Petrova koji je dobar matematicar ali nema pojma kako firma rade (dobar je tehnicar ali fundamenti su mu za nula).
Nazalost ima puno novih dijinicara koji citaju takve naslove kao i na teletekstu kada netko napise krah burze a ono tehnicka korekcija.
Takve stvari su opasne ali cemose nauciti sa evolviranjem burze, kao i svugdje.

Nezalost mnogo, da ne kazem 95% investitora, brokera, analiticara se ne kuzi u fundamentalnu analizu i multiple su im sve sto znaju jer se lagano citaju.
A da se uoci firma koja je dobra i koja je podcijenjena ili precijenjena treba imati nos.

Ma htio sam samo reci da nebi trebalo trositi rijeci na Gataru ili ga mozemo javno preko drugih novina prozvati ako se covjek bude jos malo bahatio ovakvim postupanjem prema Techmanu. Jer nije Techman hardcore poklonik vec znalac te teme, sto je drugo.

Gospodine Gatara, znam da citate postove, ako vam nesto nije jasno molim vas da se obratite na private da to razrijesimo prije nego pocnemo i jedni i drugi djelovati…

Hvala.

Inace drago mi je vidjeti strane brodare danas u plusu i jos se drze unatoc krahu u americi koji se nastavlja i uprkos Busevom planu.
Moguce je da je dno za brodare dostignuto.
sljedeci tjedan ce dati odgovor.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ma htio sam samo reci da nebi trebalo trositi rijeci na Gataru ili ga mozemo javno preko drugih novina prozvati ako se covjek bude jos malo bahatio ovakvim postupanjem prema Techmanu. Jer nije Techman hardcore poklonik vec znalac te teme, sto je drugo.

Zar mi je Gatara negdje odgovorio??? Njegov kupus ne citam. Odveo me tamo link sa foruma.

Alien:

misko: ” Mislim da je s današnjim danom završila faza A1 prema Kostolanyju! ” Ne bi islo jer je trziste padalo. Dakle, ili smo jos u B2 ili smo u mozda usli B3 no u A fazaama nismo ni teoretski

Aliene o kakvim je to fazama riječ, ako nije tajna?

Hvala

[smiley][smiley]

O ovome

Indexi u US u crvenom a brodari u plusu. Valjda su protumačili današnji BDI kao kraj pada… Nadam se barem [cool]

ići će još to dole, sva sreća![wink]

samo što nije...

New Report

Close