ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 09:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1biUMMzf2c5IMT2KSrRbPA==.pdf

Evo razlog nenadanog rasta. Pitanje je pošto ?

vjerovatno jako jeftino jer je lokacija katastrofa[emo_vrtimise]

ATLANTSKA PLOVIDBA Evo zašto smo prodali Hilton Imperial

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

http://www.portaloko.hr/clanak/ekskluzivno-atlantska-plovidba-prodaje-hilton-imperial-novi-vlasnik-adris-grupa/0/64956/

S obzirom da nisu izašli sa cijenom efekt će biti vidljiv u izvještaju za 4. kvartal. Pitanje je po kojoj vrijednosti su ga vodili u bilanci… Očito Uprava misli da dolaze bolji dani u brodarskom sektoru kad izlaze iz turizma…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Rok za deklaraciju trečeg Ultramaxa je 15. 09. 2014, tj. za tri dana.

S obzirom da nisu izašli sa cijenom efekt će biti vidljiv u izvještaju za 4. kvartal. Pitanje je po kojoj vrijednosti su ga vodili u bilanci… Očito Uprava misli da dolaze bolji dani u brodarskom sektoru kad izlaze iz turizma…

Jučer je rastao ADRS, danas ATPL i Hoteli Maestral, znači ne izlaze iz turizma nego preslaguju turistički segment, vrlo mudro. Držim im fige da kupe hotele Maestral premda su trenutačno skupi, država je očito pošla u drugu krajnost.

uprava adrisa misli da dolaze bolji dani u turizmu kad ulaze u njega.
hm… možda im je potrebno za plaće?

flyer

Evo razlog nenadanog rasta. Pitanje je pošto ?

pravo pitanje je koliko je potrošeno novaca na uređenje hotela i koliko je hotel zadužen
a onda pitanje pošto je prodan.No jednom stalnom komentatoru postavio sam pitanje jel ima kakvih dobrih vijesti sa proslave hotela Lapad.

Gsn. Plavi 01 a da li ste razmišljali da li je hotel već odvano izamortiziran???

Dobro pečem jajca!

Ovaj Kulaš povlaci prave poteze u pravo vrijeme.
Nove brodove je naručio po najnižim cijenama,a sad prodaje hiltona kad je hotelski turizam na vrhuncu,a hilton imperial posluje slabije od hotela lapad.

Do ove godine je poslovao lošije od Lapada. Mislim da bi se ove godine to promijenilo, već u prvih 6 mjeseci poslovao je na pozitivnoj 0 uz rast prihoda oko 11% uz vjerojatni daljnji rast kroz godine. Kad su ga već prodali nadam se da je povoljno, osobno ne bih ispod 30m eur, nikako ispod 25 za 81%.. Inače imovina hotela je oko 169 uz obveze oko 96,3, kapital i pričuve 72,8. Znači da bi čista dobit trebala biti 50-100m hrk, ovisno o postignutoj cijeni. Čim je Mišetić ušao u nadzorni, znao sam da se nešto kuha. Malo mi smeta što je Adris dioničar na obe strane, a opet i ne mora bit loše. Svakakve kombinacije su sad moguće. Ne mislim da su maestrali izgledni po ovim cijenama, ali sjetite se da je produžen rok za Jadroplov. Barem kaže da će jačati brodarstvo.
http://www.portaloko.hr/clanak/ekskluzivno-atlantska-plovidba-prodaje-hilton-imperial-novi-vlasnik-adris-grupa/0/64956/

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

New Report

Close