Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
u novom fearnleys weekly reportu:
Worth mentioning is India´s plan to start an infrastructure boom just like China and to invest Usd 1 trillion by 2017. This will surely affect the dry bulk trade for the future.
a tu je detaljnije.
Žao mi je što potencijalni kupci ne shvaćaju da danas mogu kupiti dionicu ATPL po cca 350 kn. Idući tjedan će je morati plaćati 360 i više kuna, a tjedan nakon toga još i više….
Vlak je polako krenuo…neće odmah juriti, ali će svakim danom karta biti sve skuplja…
obično ATPL nakon dužeg kiseljenja na dnu potegne 15-20%…vidjet ćemo hoće li se povijest ponoviti
Žao mi je što potencijalni kupci ne shvaćaju da danas mogu kupiti dionicu ATPL po cca 350 kn. Idući tjedan će je morati plaćati 360 i više kuna, a tjedan nakon toga još i više….
Vlak je polako krenuo…neće odmah juriti, ali će svakim danom karta biti sve skuplja…
Ispravak netočnog navoda. U slučaju znatnijeg rasta BDI-a danas (oko 14.30 sati), karta za vlakić će već danas biti 360 kn i više. Molim da navedeno uvažite. Hvala.
moj frend zna čovjeka koji je čuo da su neki brokeri pričali kako je atpl-r-a znao biti i 400 kn.
Ako se ne varam, danas je GS. Ukoliko je neko od forumaša bio, molio bih da komadić ugođaja u par crtica podijeli i s nama.
Maratonac
Nisi pisao o vlakiću kada su vozarine-pamamaxi ronili sa oko 15000 na oko 4000, a nisu ni sada puno veći oko 5300.
Dionica je bila oko 400 kada su panamaxi bili oko 15000, sada pananaxi oko 5300, a dionica oko 350, da nije malo velik nesrazmjer.
Osim drukanja koji je razlog za promjenu.
dionica oko 400 – panamaxi oko 15000
dionica oko 350 – panamxi oko 5300
cxy@
Vidjel buš ti nesrazmjer kad opet panamaxi dođu na 15.000, kolika bu cijena dionice… [emo_cool]
gledam sada promet dionicama i ne vjerujem da je trenutno ATPL no.1 po prometu ??
pa to nije bilo od vrag zna kad? možda su brodari i ona došli u žižu interesa, ova zlatka koka nakon svih ovih turbulentnih godina i finog rasta turističkih tvrtki?? ajd fino, iako bi mi bilo draže da ostane još koji mjesec na ovim ili nižim razinama
Treba samo malo proučiti kretanje krivulje cijene i lako je uočiti da tu postoje neka pravila tijekom godine (sukladno ponašanju BDI-a). Svatko tko to učini, znat će kuda će cijena sada s obzirom na doba godine.
Maratonac
Nisi pisao o vlakiću kada su vozarine-pamamaxi ronili sa oko 15000 na oko 4000, a nisu ni sada puno veći oko 5300.
Dionica je bila oko 400 kada su panamaxi bili oko 15000, sada pananaxi oko 5300, a dionica oko 350, da nije malo velik nesrazmjer.
Osim drukanja koji je razlog za promjenu.
dionica oko 400 – panamaxi oko 15000
dionica oko 350 – panamxi oko 5300
Neman ja što vidjeti nego samo ukazivam na brojke.
Pa nisam ja kriv što su duže vremena vozarine padale i došle vidimo do kojih razina, a godina lagano prolazi.
Kada je oporavak vozarina koje godine?