Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,37 | 2.985 | 63 | 47,20 | 48,20 | 1,06% |
izgleda da su svi osim lapada i mene po staroj narodnoj prodali prije maja pa nitko ne želi linkati na današnji vatromet capeova?
http://www.shareholders.dk/NewsPage.aspx?newsid=35549
Raterne på de store Capesize-skibe stiger 20,0 pct. til 10.804 dollar per dag
Povlačim sve što sam pisao o kolegi ili kolegi lapadu i posipam se pepelom. Sad kad su svi užasnuti i uspaničeni izvješćem čovjek smireno baca konkretne brojke i ukazuje da nije sve tako crno kako izgleda.
Znam, nisam trebao prodati JDPL prije početka rasta i kupovati ATPL prije početka pada, a upravo su na to navodili njegovi komentari, no pitam se ako je ATPL stvarno katastrofa od dionice i ako je narasla na 400 samo zbog špekulacija, što je onda JDPL?
A ATPL samo nek pada i dalje. Izgubio sam i izgubit ću još, ali kad dođe na 300 opet ću pokušati kupovati. Pa kad padne i na 200 opet ću kupovati ako bude imalo mogućnosti. A ako padne još i na 100, onda ću sve panično prodati. To je moja strategija. Samo da ne ostane na 300+/-100 još koju godinu, jer onda nisam niti vrit niti mimo.
Baltic Dry-indeksen stiger 1,2 prosent til 1.580 poeng tirsdag.
Capesize 25.074 dollar (+ 1,3 prosent)
Panamax 8.885 dollar (+ 1,5 prosent)
Handysize 9.711 dollar (+ 0,5 prosent)
Supramax 12.014 dollar (+ 1,0 prosent)
Je li itko sumnjao u kojem će smjeru…
[emo_palacg]
Ovdje je koliko vidim izgubljeno povjerenje u Burzu. Čak je i jedna stabilna kompanija koja nije ovisna o stanju hrvatske ekonomije iskorištena za privlačenje ulagača da bi se kasnije čisto špekulantski i brutalno srušila cijena dionice. Svi se čude svojim krivim potezima, pa ne trebate se čuditi kad ovdje nema nikakve regulacije i kontrole trgovanja od institucija kojima je to posao. Namjerno se dilaju lažne informacije radi pljačke malih ulagača.
Što se može i očekivati kad su najveći lopovi u Hrvatskoj bili na najvišim funkcijama i taj su lopovluk u svojim umreženim strukturama i poticali. Zar mislite da je ovdje drukčije. Tko je uopće osumnjičen za neku sumnjivu transakciju na ZSE? A složiti će te se da je takvih bilo i to ne malo.
kolega rota, ne sekirajte se.,po onom što je postao kolega goergia izgleda da bdi napokon kreče jače prema gore.
ne možemo to znati, možda opet bude i minusa već danas ili sljedeći tjedan, da li baš sada kreće pravi rast vozarina ili za mjesec dana ili za tri mjeseca to je teško reći. onima koji planiraju ostati tu cijeli ciklus nije baš ni bitno.
dokupio +50% u odnosu na prijašnju količinu.
naravno, moguće da sam u krivu, only time will tell… radio sam nekakvo preslagivanje portfelja i sad sam u ATPL s preko 17%.
Držim da je pravi trenutak za entry point, gore od ovoga ne može.Svako sljedeće izvješće će biti bolje i bolje.[emo_smijeh]
nikad neznaš dokud ju sindikat želi zrušit ali TA pokazuje upravo ovo kaj veli kolega iznad mene …BDI okrenuo prema gore …
zamrla tema pa da svi ne zaspu.