Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Ovdje se nešto komentira samo onda kada dionica ide par postotaka u zeleno. Izgleda da nitko više nema uopće motiva i da se nešto čeka a to što se čeka nema ga na vidiku. Čeka se bogati gospodin sa torbom punom novaca koji će kupiti Atlantsku plovidbu i svih namiriti po njihovoj želji. Nažalost dioničara kao što je 333 ima izgleda podosta i izgleda da je svima više svejedno što će biti sa ovom dionicom. Ali ne bi trebalo biti onima što su među prvih deset i malo niže jer ako gube mali ulagači gube i oni i to puno više a gubi i kompanija. Puno lakše se radi i kompanija razvija kada to prate sve komponente vezane za nju a među važnijim komponentama je i cijena dionice koja je sada na 0,3 BV-a.
http://www.dryships.com/pages/report.asp
[emo_palacg] Zelenjava opet
problem je u tome što nema love za ulaganje…pogledajte promet na ZSE …bijednih 5 milja kn, nekad je toliko samo ATPL znala natući u danu, ovako svaki dan se nađe neki mali ulagač pritisnut potrebama za normalan život pa proda to malo pošto poto…nije stvar u živcima onima koji imaju za život, takvi mogu čekati i godinu, dvije, tri, pet ako treba…ali sve je manje takvih i kad zagusti prodaje se pa i sa gubitkom…strpljivi će doći na svoje
Leconte,
ipak mislim da je rješenje da se ATPL izlista u Londonu i ajde bok baruštino.
Jer ovdje će tako kako si opisao biti zauvijek. Sve starije stanovništvo, sve više penzionera, a sve manje radnika, sve lošije plaće onih koji još uvijek rade, sve gluplja i u budućnosti sve lošije plaćena mladež (indikator su nikad gori rezultati iz matematike na maturi), daljnje urušavanje svih ekonomskih aktivnosti te opći socioekonomski ponor.
Nema nade da bude bolje, a vjerujte mi, ja sam optimist. Jer može biti i puno gore od toga da nikad ne bude bolje.
najstrpljiviji ce prodati na dnu za 2-3 godine..
http://www.dryships.com/pages/report.asp
Kolega Zmajki nas pravovremeno opominje i to je u redu od njega. Ali ja mislim generalno da je trend up i ova dnevna oscilacija će u zeleno do kraja dana.
Zmajki ispravno prognoziraš …ja ću prodati Tebi za 2-3 godine, sad ne vjerujem da će biti na dnu ali kako god bilo mislim da ćemo imati suprotne želje, Tvoja će biti da kupiš a moja da prodam…Ti češ biti umoran od čekanja da padne a ja umoran od čekanja da naraste još više.
Samo nakratko da se javim, ovdje je vidljivo da dionica nije na kvalitetnoj razini za trgovanja. Čak i trejderi bojkotiraju ovu dionicu. Nije mi jasno da nitko to ne vidi. Mislim da bi na 0.8 BV-a ovdje živnula trgovina. Recimo da je to i neka fer cijena koja bi privukla ulagače.
Si dignuo nalog sa 38x na 40x?