Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
samo neka Jadroplov raste…ta lova će se djelomično prebaciti kod nas kad tamo ponestane goriva. Oni koji vole brodare ostat će u brodarima ali više neće biti interesa za ostajanjem u Jadroplovu kad se odradi privatizacija, čak mislim da će tamo u jednom trenutku nastati bežanija i značajan pad cijene…kada bi se u ATPL uložilo par miliona kn cijena bi otišla za čas gore jer nema nekih značajnih količina na ovim razinama, pola prometa se odnosi na prosipanje iz šupljeg u prazno kako bi se navuklo male na prodaju.
Ovo je zdrava kompanija sa izglednom budućnošću i kad jednom stvari ozbiljnije krenu biti će užitak gledati onima koji su unutra, a tjerat će na plač one koji propuste ući na vrijeme…
Uskoro je i revizija indeksa. Gotovo sigurno ulazimo u CROBEX10 umjesto Petrokemije.
vani nastavak brutalnog tuluma započetog još prije nekoliko dana.,e sad več zaostajemo da se i iz aviona vidi.,
Gledajući vani ovaj rast Atlantska plovidba bi trebala biti na min 500 kuna.
Da ne spominjem podcijenjenost o kojoj sam već pisao. Mislim da bi i kompanija trebala razmišljati o punjenju trezora ako to već nije a nije sigurno odradila. To bi dodatno stabiliziralo dionicu i bio poziv ulagačima koji razlikuju ovu kompaniju od građevinara.
O kojoj podcijenjenosti vi pričate?! Kad joj je Nav blizu tržišne kapitalizacije, a ima panamaxe koji su s ovim vozarinama svaki dan u minusu. Hoteli im koliko zaraduju ne mogu pokriti ni radnike na kopnu iz brodarstva.
Neka neko izračuna Nav ako ne vjeruje. Lako je pričati o zavjerama. Malo treba i digitron u ruke.
moegreen, vi ste ga očito izračunali… pa zašto ste takvi? podijelite to s nama!
kad sam ja izveo svoj amaterski pokušaj, bez straha i srama sam to stavio ovdje.
Uskoro je i revizija indeksa. Gotovo sigurno ulazimo u CROBEX10 umjesto Petrokemije.
Što bi to točno značilo za samu dionicu?? Hvala
O kojoj podcijenjenosti vi pričate?! Kad joj je Nav blizu tržišne kapitalizacije, a ima panamaxe koji su s ovim vozarinama svaki dan u minusu. Hoteli im koliko zaraduju ne mogu pokriti ni radnike na kopnu iz brodarstva.
Neka neko izračuna Nav ako ne vjeruje. Lako je pričati o zavjerama. Malo treba i digitron u ruke.
Moje osobno mišljenje je da pričate gluposti.ali dobro jednom možda ako kupite priča če vam biti skroz drukčija.