Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Htio sam reći da ovdje nikakva regulacija u smislu zaštite malih dioničara ne radi i da bi neki bili u zatvoru da se ovo događa na WS-tu u USA. Mislim da sam bio dovoljno jasan. Nedavnom analizom strukture dioničara nekih meni intresantnih kompanija vidio sam da postoje skrbnički računi di se ne vidi tko je vlasnik tih dionica. Čija je to izmišljotina? To su vrlo bitni detalji koji puno toga pokrivaju i puno bi bilo transparentnije ulaganje i povjerenje u burzu da se to zna. Ovako ja ne vjerujem da se npr. iza jučerašnjih transakcija ne krije neka podvala ili navlačenje. Npr. ako je meni novac čist čemu meni treba skrbnički račun ako imam pokriće za svoj novac i svoju imovinu?
čovječe nemaš pojma kakvu sreću imaš da si tek sad otkrio brodare. pa ako ti ove mini oscilacije tako lupaju na živce, što bi bilo da si prije 10 mjeseci kupio ATPL po 370 pa ti u 2 tjedna otišla na 280? u krvi bi se plivalo.
Slažem se da skrb. račune treba zabraniti. Kad si faca pokaži se,istina je da se s tim skrb. rčunima može manipulirati nekom dionicom
da, i ne samo ime i prezime nego i kad im djeca idu iz škole i kojim putem.
samo nek se ovakva cijena održi do tog dugo isčekivanog F1, za koji velika većina smatra da će bit jako dobar ili možda odličan…
Slažem se da skrb. račune treba zabraniti. Kad si faca pokaži se,istina je da se s tim skrb. rčunima može manipulirati nekom dionicom
da, i ne samo ime i prezime nego i kad im djeca idu iz škole i kojim putem.
[/quote]
da i sve to javno objaviti po mogućnosti na webu tako da preko gugla možeš u sekundi vidjet tko ima koju imovinu, ako ti zatreba tako se možeš osobi obratiti 🙂 ,, naravno i brojeve računa u bankama sa iznosima, i to je imovina, pa nema smisla da se ne zna, i to na gugl 🙂
Brux, ako se to dogodi nadam se da ćeš prvi bit na listi zanimanja takve ekipe
treba da se zna tko stoji iza kojeg računa,, ali pod nekim brojevima (čak ne i OIB,) kojima će imati pristup samo porezna i SKDD
Will This Uptrend Continue?
Global demand remains in good shape to start 2014. China's imports rose the most in the five months ended December, suggesting that shipping activity will be increased on the growing demand from the world's second largest economy. Inbound shipments of iron ore – a key constituent of steel-making, rose 10% year over year while soybean and natural rubber shipment leaped to all-time highs.
http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=3cf0370a-e394-411d-931f-ed228209dc74
Znači zaključak ….svi čekamo oporavak dalje tokom 2014-2015 i higher levels …al se istovremeno jako bojimo da US balon ne pukne pa se opet sve stropošta kao 2008…
to mi zvuči kao preporuka ….prst na okidaču ..
Bulkratene faller videre onsdag. Baltic Dry-indeksen står nå i 1.322, ned 3,4 prosent.
Capesize 12.590 dollar (- 9,1 prosent)
Panamax 11.909 dollar (- 2,3 prosent)
Handysize 10.264 dollar (+ 0,0 prosent)
Supramax: 11.815 dollar (- 1,0 prosent)
Ode mast u propast.
Capesize 12.590 dollar (- 9,1 prosent)
Panamax 11.909 dollar (- 2,3 prosent)
Ode mast u propast.
strašno kakav potop?!? [emo_ooooo][emo_vrtimise]
http://www.dryships.com/pages/report.asp
ovo je točno…. i na ovim rzinama se zaraduje budući je veci BDI za razliku u isto vrijeme prosle godine
Janlana,
naravno da svi čekamo oporavak, ali pod tim se misli onaj pravi, u punom zamahu.
Ovaj mršavi je već krenuo. Sad u 2. i 3. mjesecu i u Q2 ćemo vidjeti dokle će vozarine za panamaxe doseći. Ako dođu do 20 000 USD ili pređu tu vrijednost, uptrend je stabilan i ovo je odlično čak i kratkoročno ulaganje. Ako dođu opet do 16 000 USD i krknu nazad na 10 000 USD onda će trebati još pričekati, barem kraj godine ili 2015. Mislim da to nije nejasno čak i onima s najmanjom inteligencijom.
meni je jako zanimljivo kako je kupnja vrlo jaka i brojna unatoč ovim oscilacijama BDI… ili drugim riječima, zanimljivo da je kupnja izgleda dobro informirana (i iznenađujuće ;)).
ja sam negdje na 387,xx na bidu, ali vidim da ništa od toga… čak i da BDI još roka do (kad ono?) kineske nove godine.
Mislim da će danas okrenuti na gore. Nije nagovor, naravno, samo mišljenje, iliti wishful thinking. Izvor RS Platou, fixtures, real time information.