ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

BV na ATH je irelavantan jer se neće nikad ponoviti.

na što misliš da se neće ponoviti? ATH? ili tadašnji P/B?

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=28267#.UtlrpNJwbmh

Dubrovački ugostitelj Maro Hajdrahodžić je kupio poslovni prostor u novoj zgradi “Atlantske plovidbe”Budući je otvaranje nove zgrade “Atlantske plovidbe” planirano oko Uskrsa, Hajdarhodžić kaže kako još ima vremena za razmišljanje o ugostiteljskoj ponudi u svom novom projektu. i u njemu planira otvoriti restoran i kafić. U prostoru od skoro 200 metara četvornih bit će dovoljno prostora za to. Zasad “slaže” koncepciju prostora i ponude.

ima ovdje i usidrene imovine, mašala 🙂

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

da, kupio 200 kvadrata, ali nažalost od tri etaže stanova, prodana su tri stana

ima ovdje i usidrene imovine, mašala 🙂

hvala što si nam po 75.-i put pisao o tome

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

za tu zgradu znaju svi. da li su je kad vidjeli, sumnjam. da li znaju da je barem jedan veći prostor već unovčen, ne znam. da li znaju da otvorenje ide za uskrs, ne znam. ali znam da od viška glava ne boli. staviš na ign, pa ni tebe neće boljeti glava

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ston na dnevnici od slabašnih 8.5k iz Indije za Japan. Brod iz iste klase za istog unajmitelja na Atlantiku dobije najmanje trostruko.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

nadajmo se da je Ston izoliran slučaj.,možda dobiju neki bonus uz to.,ima li takvih opcija?.,

[/quote]

Vrijednost firme, BVPS, jer se te vozarine najvejrovatnije neće ponoviti. Ali to nije razlog da ne ispratimo ovu godinu i ne veselimo se.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX%2BDRYS%2BEGLE%2BEXM%2BFREE%2BGNK%2BnM%2BOCNF%2BSEA%2BQMAR%2BBHO%2BTRMD%2BESEA%2BTBSI%2BTOPT%2BPRGN%2BGDOCF.pk%2Bdnord.co%2Btorm.co%2Bgogl.ol%2Bceco.ol%2Bbel.ol%2Bjin.ol/view/v1

[/quote]

Vrijednost firme, BVPS, jer se te vozarine najvejrovatnije neće ponoviti.
[/quote]

po FI vidim da je BVPS od 2008 stalno negdje na oko 1000-1100. nakon što je 2007 još bio oko 625. što znači da je P/B na ATH bio oko 6. tako da ako misliš na to da se P/B 6 neće ponoviti, vjerojatno neće [emo_namigusa] a teško da se mogu ponoviti i one vozarine u doglednoj budućnosti. ali već bih se malo teže pristao kladiti da neće biti novog ATH. ako u sljedeće 3-4 godine krene novi val globalnog rasta, ako flota dotad naraste na dvadesetak bulkera, sve je moguće. ja u to ne vjerujem uglavnom zato jer sam više manje neutralan u pogledu svjetske ekonomije, ali tko je optimističan o svjetskoj ekonomiji, tome ni novi ATH sigurno ne izgleda kao nešto nedostižno.

[/quote]

Vrijednost firme, BVPS, jer se te vozarine najvejrovatnije neće ponoviti.
[/quote]

po FI vidim da je BVPS od 2008 stalno negdje na oko 1000-1100. nakon što je 2007 još bio oko 625. što znači da je P/B na ATH bio oko 6. tako da ako misliš na to da se P/B 6 neće ponoviti, vjerojatno neće [emo_namigusa] a teško da se mogu ponoviti i one vozarine u doglednoj budućnosti. ali već bih se malo teže pristao kladiti da neće biti novog ATH. ako u sljedeće 3-4 godine krene novi val globalnog rasta, ako flota dotad naraste na dvadesetak bulkera, sve je moguće. ja u to ne vjerujem uglavnom zato jer sam više manje neutralan u pogledu svjetske ekonomije, ali tko je optimističan o svjetskoj ekonomiji, tome ni novi ATH sigurno ne izgleda kao nešto nedostižno.
[/quote]

Pozlatile ti se riječi, iako sam i dalje skeptičan prema novom ATH. Jednostavno, tada su se poklopile sve okolnosti, od financijskog buma do zakašnjele ponude brodskog prostora. U ovom ciklusu rasta to neće biti slučaj. Ali, dobro, ispratimo ovu godinu, a dalje što bude.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

zar još nekima nije jasno da je dionica u uzlaznom trendu i da će tako ostati. vidim da su nestali moji prijatelji koji su se kleli u sve i sva ne tako davno da je to nemoguća misija. Vidim nemaju više vremena za nas.

New Report

Close