Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
I naše tržište ima logike? BDI se u 15 dana uruši 40%, dionice Dry ships Inc padnu 20%, a Atlantska leti u nebesa…
I naše tržište ima logike? BDI se u 15 dana uruši 40%, dionice Dry ships Inc padnu 20%, a Atlantska leti u nebesa…
Malo prati tržište dulje od 15 dana pa ćeš razumjeti da su vani rasli i preko 50% dok se mi nismo mrdnuli nigdje… Dakle da se izjednačimo trebali bi narasti još jedno 30%. A BDI je pao samo za Cape-ove, a za brodove koje ima ATPL pao je neznatno.
ahaaa ,,,a ima ti logike BDI ode gore 40 % a mi ne mrdnemo ..to ti je jako ok jel
Ovo Kulaševo čekanje s kupnjom mladih polovnih brodova se je pokazalo kao pametan potez jer su cijene mladih(0-5 godina) panamaxa pale u zadnje vrijeme 1-3% a supramaxa oko 4%.
To su podaci iz tablice na naslovnoj stranici hellenic shipping news.
Valjda će u narednih mjesec dana kupiti par brodova,pravo je vrijeme za to.
Izgleda da smo dobili igrača koji je u stanju u nekoliko navrata počistiti nekoliko stotina komada po prodaji 🙂
http://reports.platou.com/FixtureReport/pages/BulkFixtures.aspx
Baš me zanima nakon današnje objave BDI-a hoće li bit snage za probit 400…
Uopće nije važno hoće li probiti danas ili neće. FFA za ovaj kvartal pokazuju vozarine koje su bolje nego prosjek prošlog kvartala. Idemo up. Bolje polako, ali sigurno, nego skokovito i krševito.
Kad izlazi izvješće zadnjeg kvartala, da li netko zna? Ima li nekih naznaka da bi moglo biti dobro?
Do zadnjeg dana u siječnju, obično 29. ili 30. Bit će bolje nego ono prije njega. Prosjek vozarina je bio veći.
Bulkratene stiger for tredje dag på rad. Fredag står Baltic Dry-indeksen i 1.421, opp 1,6 prosent.
Capesize 15.132 dollar (+ 7,1 prosent)
Panamax 12.470 dollar (- 0,4 prosent)
Handysize 10.301 dollar (- 0,4 prosent)
Supramax: 12.186 dollar (- 0,8 prosent)
Dobro je, cape-ovi prema gore i dalje. Za koji dan i ostali, kao pačići.