ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tone ko kamen u vodi, kineska Nova godina je 31.01., ima još vremena za kupnju tamo početkom veljače…Što kažu dežurni stručnjaci za vozarine?

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

ja sam pretpostavljao da se bdi teško može održat duže vrijeme iznad 200 bodova, al da će opet ovako potonit to stvarno nisam zamišljao… nadam se skorom oporavku i vrlo dobrom F1 za sve brodare..

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1

[emo_palacd]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Tone, i vjerovatno će još ponešto, uz stabilizaciju i uzlet početkom veljače. Pruža se prilika za dokup tko ima love. Ali mislim da cijena neće puno pasti, možda još 2-3%, jer svi očekuju solidan FI za Q4 2013 i uzlet odmah nakon toga. Kineska NG je baš tada, a malo poslije svi na posao!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Jedino brine kako je kupnja slaba, ljudi nemaju novaca. Do 165 kuna, prvih 10 naloga nema niti 100 dionica na kupnji.

Pa što nije ovaj pad vozarina očekivan tamo negdje do početka veljače?
Kineska nova godina. Tradicionalni pad.

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

Za sve koji misle prodavati jeftino, neka razmisle još jednom.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

@serislav Prijatelju izvini al i jučer si nešto tako slično stavio pa smo vidili kako je završio bdi.. da se razumimo i ja bi volio da krene u zeleno 🙂

brux, druže

pa jedno ne isključuje drugo! BDI se prikazuje na dnevnoj bazi, za vozarine od tog dana, a FFA je prosjek ugovora za neki kvartal, pa i tekući, realiziranih na tekući datum. FFA se relativno brzo pretoči u taj i takav BDI. Tako i cijena dionice u sebi sadrži trenutno stanje i buduća očekivanja. Ma mislim da se mi razumijemo, samo me malo zezaš.[emo_smijeh]

Jedino brine kako je kupnja slaba, ljudi nemaju novaca. Do 165 kuna, prvih 10 naloga nema niti 100 dionica na kupnji.

u zadnji tren se pojave nalozi na kupnji…

😉 😉

vozarine su sad samo opet onakve kakve bi većina investitora prije dva mjeseca odmah potpisala za cijeli prosinac i siječanj.

New Report

Close