Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
jel radi sutra burza ili su i to spojili?? ne bi me čudilo da jesu 🙂
naravno da radi samo je pitanje kako će se to odraziti na atpl jer mi početkom tjedna na rastemo jer je početak tjedna,sredinom zato što neznamo kud bi a krajem zato što je kraj tjedna.,a sada tu još treba pridodati Božič,kraj godina pa poćetk nove i agonja je zajamčena.,
Evo kako izgleda vani 🙂
http://finance.yahoo.com/quotes/DRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK%2CNM%2CQMAR%2CTBSI
Baš me zanima kako ćemo mi sutra izgledati, biti će veselo.
U zadnja tri dana, vani su brodari prosjecno narasli preko 30 %.
Trebali bi odraditi barem pola tog rasta….
e da nismo na ovoj žabokrečini od burze možda i bi,,
ajde više da prodaju CO i one dionice koje država ima u portfelju da ekipa prestane štopati cijenu za kupnju tih dionica
dobro je krenilo, aj vidit ćemo dokle će 😉
kakva je cijena unazad 2-3 godine bila nebi me čudilo da su i namještali za svoju ekipu jedan JACPOT za ovu i sljedeće godine, jedna ekipa je već dobila božićni poklon 🙂
al ne bunim se, moglo se fino usput pokupiti i za sebe nešto na -80% prije godinu dana, a i sad tko želi ima na rasprodaji ima na -60%
trajderska organizacija, jaka i predobro organizirana.. uvijek prolaze na istu foru.
Na bidu se igraju neke igre.
Neka ekipa nesto pokusava, ali malo su se decki preracunali.
To sto se jos uspije kupiti ispod 400 je super cijena,samo sto toga nema puno, a oni bi htjeli puno toga izgleda.
Morat ce se dublje u djep za malo vecu kolicinu.
al ne bunim se, moglo se fino usput pokupiti i za sebe nešto na -80% prije godinu dana, a i sad tko želi ima na rasprodaji ima na -60%
-80% i -60% od čega?
Na bidu se igraju neke igre.
Neka ekipa nesto pokusava, ali malo su se decki preracunali.
To sto se jos uspije kupiti ispod 400 je super cijena,samo sto toga nema puno, a oni bi htjeli puno toga izgleda.
Morat ce se dublje u djep za malo vecu kolicinu.
Samo sto im se ocito ne zuri a nema im tko pomrsit planove pa mogu nastaviit s mrcvarenjem i dalje.,
delistiranje krajem prvog kvartala 2014 i povratak na burzu nakon cca 2 god bilo bi najbolje rješenje .,pod hitno treba zaustaviti ove manipulacije cijenom.,