ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 09:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
1.225
25
49,00
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Uskoro preokret bdi, a onda će ovdje biti druga pjesma.

Kakva će ovdje bit raketa – to će bit teško za gledat svima onima koji neće biti unutra… [emo_cool].
Veliko vijeće upravo donosi odluku o tome kojeg datuma je "ispaljivanje". Pračka je opako nategnuta…

neće valjda opet čekati ponedjeljak.,zar nisu čuli za onu izreku: što možeš danas ne ostavljaj za sutra.,več malo i kasnimo brod je več isplovio.,budemo gliserom morali za njim.,

Uskoro preokret bdi, a onda će ovdje biti druga pjesma.

misliš …BDI raste ko lud -mi stojimo ko snjegović …BDI roka dolje mi rokamo ? ..baš dobra fora…i onda mirovinci koče Mercator …
KOČE CIJELI ZSE – GUŠE GA …tenkreni …

Ja u životu nisam vidio statičniju dionicu. BDI naraste preko 30% u nekoliko dana, a ovo ni da mrdne.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

treba samo bit strpljiv.,strpljen spašen.,ali slažem se, ovo je več muka za gledat.,

Veliko viječe podigne cijenu losinjske plovidbe koja ima jedan brod i par hotela niske kategorije na losinju,u par dana za 175 %…
E da je atlantskoj imat sve to,đe bi bili,800-900?
kad su 2006. i 2009.bile ovolike vozarine cijena je bila tu negdje…

Hvala što ste sačekali, lp

ako neče ova dama onda hoče jdpl.,a kad atpl to vidi bit če i ona ljubomorna pa če i ona htjet.,eh,te žene.,

AP je padala 5 godina, ne može preko noći na razine gdje su neki zaglavili, a uskoro bi mogao i preokret bdi-a.

AP je padala 5 godina, ne može preko noći na razine gdje su neki zaglavili, a uskoro bi mogao i preokret bdi-a.

Momak smiješan si….ovo ide prije na 600 kn, nego ispod 330…
Tek toliko da ostane zabilježeno…
Vežite se, jer uskoro polijećemo…[emo_cool]

šutnja je zlato kad se nema što pametno za reći.,bdi je uvijek išao i uvijek će ići gore dole.,bitno je samo da je trend veoma jasan.,

to je OK, to se smije… ovo što mi radimo se ne smije, apparently 😉

nekad se ovdje znalo vidjeti i izračun famoznog NAV-a.
mislim da su informacije o vrijednosti brodova određene starosti i tipa vrlo dostupne… kao i procjena vrijednosti hotela.
bilo bi sjajno kad bi netko s dovoljno znanja i vremena, pokušao neke cifre baciti na papir… ili excel 😉

New Report

Close