Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 1.225 | 25 | 49,00 | 49,10 | 0,00% |
Uskoro preokret bdi, a onda će ovdje biti druga pjesma.
Kakva će ovdje bit raketa – to će bit teško za gledat svima onima koji neće biti unutra… [emo_cool].
Veliko vijeće upravo donosi odluku o tome kojeg datuma je "ispaljivanje". Pračka je opako nategnuta…
neće valjda opet čekati ponedjeljak.,zar nisu čuli za onu izreku: što možeš danas ne ostavljaj za sutra.,več malo i kasnimo brod je več isplovio.,budemo gliserom morali za njim.,
Uskoro preokret bdi, a onda će ovdje biti druga pjesma.
misliš …BDI raste ko lud -mi stojimo ko snjegović …BDI roka dolje mi rokamo ? ..baš dobra fora…i onda mirovinci koče Mercator …
KOČE CIJELI ZSE – GUŠE GA …tenkreni …
Ja u životu nisam vidio statičniju dionicu. BDI naraste preko 30% u nekoliko dana, a ovo ni da mrdne.
Veliko viječe podigne cijenu losinjske plovidbe koja ima jedan brod i par hotela niske kategorije na losinju,u par dana za 175 %…
E da je atlantskoj imat sve to,đe bi bili,800-900?
kad su 2006. i 2009.bile ovolike vozarine cijena je bila tu negdje…
ako neče ova dama onda hoče jdpl.,a kad atpl to vidi bit če i ona ljubomorna pa če i ona htjet.,eh,te žene.,
AP je padala 5 godina, ne može preko noći na razine gdje su neki zaglavili, a uskoro bi mogao i preokret bdi-a.
AP je padala 5 godina, ne može preko noći na razine gdje su neki zaglavili, a uskoro bi mogao i preokret bdi-a.
Momak smiješan si….ovo ide prije na 600 kn, nego ispod 330…
Tek toliko da ostane zabilježeno…
Vežite se, jer uskoro polijećemo…[emo_cool]
šutnja je zlato kad se nema što pametno za reći.,bdi je uvijek išao i uvijek će ići gore dole.,bitno je samo da je trend veoma jasan.,
to je OK, to se smije… ovo što mi radimo se ne smije, apparently 😉
nekad se ovdje znalo vidjeti i izračun famoznog NAV-a.
mislim da su informacije o vrijednosti brodova određene starosti i tipa vrlo dostupne… kao i procjena vrijednosti hotela.
bilo bi sjajno kad bi netko s dovoljno znanja i vremena, pokušao neke cifre baciti na papir… ili excel 😉