Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,02 | 12.205 | 249 | 49,00 | 49,10 | 0,00% |
Za dan grada, dan Sv. Vlaho, bit će velika fešta…sad i puno veća…Zgrada je predivna, velika i moderna, pravi ukras. Nedavno sam je vidjela i sve one koji bi rado radili u takvom prostoru. Atlantska je u Dubrovniku i cijelom kraju kao i ADRIS Istrijanima, a sve to skupa i nama svima ponos…
Nebrodarski dio Atlantske vrijedi iznad 400 kuna po dionici,znaci da ZSE vrednuje brodara ATPL -50 kn po dionici[emo_smijeh]
Gorgija,koji USA brodar ima cijenu ispod nule?
pa bit će ovdje mnogo jačih razloga za rast nego BV 🙂
a što se pitanja tiče, pa na nasdaqu recimo DRYS.
http://www.fool.com/investing/general/2013/11/21/should-you-sell-dryships-and-buy-ocean-rig-udw.aspx
If you multiply the 78.3 million ownership shares of Ocean Rig UDW by a $20 share price, you get $1.566 billion. Divided by DryShips’ roughly 400 million shares outstanding, that means the Ocean Rig holdings represent $3.92 of every DryShips share.
So why has DryShips instead decided to sell its own stock at just $3.51 per share? Since its shipping business and its Ocean Rig stake are the company’s two major components, DryShips is essentially saying that by itself, shipping is worth negative $0.41 per share.
Velike dioničare sigurno hoće, kao i kupce nekretnina u zgradi.
Ekipa valjda treba lovu za božićne poklone pa prodaje. Da, u pravu si.
03.02. svečano otvaranje zgrade Atpl-vjerojatno će utjecati na cijenu dionice[emo_smijesak]
zanimljiv datum. točno će taj tjedan i panamaxi slaviti prvu godišnjicu ovog bikovskog ciklusa. valjda će u govorima i to spomenuti [emo_cool]
pa ja sam jedan od jačih,trebalo bi to vidjeti.
Veliki dioničari sigurno dolaze, a točni datumi se već odavno znaju
Gorgija,TRŽIŠNA vrijednost,ne knjigovodsvena,nebrodarskog dijela atlantske je između 400-500 kuna po dionici+ oko 200 kn casha po dionici…[emo_smijesak]
… i danas
http://www.dryships.com/pages/report.asp