ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.12.2024. u 04:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,78
1.626
38
42,50
43,00
-1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

znam samo sve sto se pojavilo na 3000 kn je kupovano…sad neznam jesu fondovi ili…..

Ma kupovale po 3000 ovakve budale kao ja, a sutra će biti po 2800. Tako mi i treba kad nemam strpljenja čekati.

Ma kupovale po 3000 ovakve budale kao ja, a sutra će biti po 2800. Tako mi i treba kad nemam strpljenja čekati.

ne brini frende i ovo ti je odlična cijena. a ako imaš novaca sutra kupi još malo

gledan ovo cudo na brodarima i nista mi nije jasno. razumin da trenutno drys gubi na vrijednosti, rade na spotu, ali ovoliko me cudi.
kina i indija usporile uvoz zbog pregovora o cijeni zeljezne rude(kazu trose svoje zalihe), potraznja za prevozom pala,guzve i cekanja u lukama isto, cijene isto, to mi je jasno ali koje to veze ima sa npr.imperijalom i libertasom,

a sad , novi brodovi ne padaju s neba; kad zavse pregovori po logici opet sva flota u pogon opet guzve u lukama opet gore vozarine,

kina i indija tek su u zamahu netko je to usporedio s europom nakon 2 svj rata.

ako ovo sto pisen imalo ima veze s mozgon onda je ovo sto se događa onda je problem ocito u glavama(kao svojedobno u monikinoj) onih koji jeftino rasprodaju atpl i jdpl.
opasno je ovo krdo
[cry]

doci ce i to sa iskustvom[proud]
ja danas nisam kupovao jer mislim da jos ide dole
a skolu sam platio kada je pocela u 11 mjesecu padati sa 3700 i dosla do 2700,a ja nadokupljivao na 3400 i 3300[undecid]

Pa nije li logično – situacija je trenutno loša, ali može se svaki čaš okrenut. Zato neki veliki koji imaju puno krate pozicije, a neki drugikoji ulaze kupuju po ovoj cijeni, ali su spremni i za dokup niže.

Warren: ” Ma kupovale po 3000 ovakve budale kao ja, a sutra će biti po 2800. Tako mi i treba kad nemam strpljenja čekati. ” doci ce i to sa iskustvom[proud] ja danas nisam kupovao jer mislim da jos ide dole a skolu sam platio kada je pocela u 11 mjesecu padati sa 3700 i dosla do 2700,a ja nadokupljivao na 3400 i 3300[undecid]

I ja se danas suzdržo od pravog ulaska, samo malo bocno po 3000.Mislim da ću i sutra, ali samo malo….
Bit će tu još plača….. kakav promet…

bok vam.[shocked]

I'LL BE BACK

majko mila božja i svi sveci, ovo vani na brodarima je i gore neg sam očekivo! [cry]

majko mila božja i svi sveci, ovo vani na brodarima je i gore neg sam očekivo! [cry]

A majority of stocks in the sector are currently trading at values about half of their all-time highs — most of which were set just a few months ago.

A gdje smo mi daleko od toga!?

ja danas nisam kupovao jer mislim da jos ide dole

Po meni, to vrijedi za cijeli market. Ja sigurno necu zuriti a vi kako hocete. Mislim da ce biti brodara po cijenama koje se danas ne usudim niti izustiti. Jesam u ATPL, ne prodajem ali definitivno cekam. Ovo ce trajati. Samo ne ulecite glavom bez obzira u bull trapove. Danas su se jasno vidjeli na nekoliko dionica koje sam pratio. Fondovima pomalo ponestaje likvidnosti. Protrgovana je gomila obveznica u zadnjih 60 dana. Uzmite i to u obzir.

skype - ivek1234

…kako ono ide ona: …“oj, živote što me snađe , sve su moje potonule LAĐE…”

jedino dokup može ublažit malo stvari, samo kad krenuti u akciju pitam ja vas

[cry][rolleyes]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

…kako ono ide ona: …“oj, živote što me snađe , sve su moje potonule LAĐE…”

jedino dokup može ublažit malo stvari, samo kad krenuti u akciju pitam ja vas

[cry][rolleyes]

Jos ne sutra bu opet lom. BDI tone ko kamen a DRYS si pogledajte sami, ne usudim se niti napisati:

http://finance.google.com/finance?client=ob&q=DRYS

skype - ivek1234

New Report

Close