Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Dečki jednostavno sele 500 kuna po dionicama, gdje se dogovore…..
Toliko -koliko je prodano na DIOKI, sad je preseljeno tu……
NevenS
Ako su panamaxi veći 40 posto, a dionica oko 80 posto, nešto je prenapuhana.
Nije nagovor na prodaju/kupovinu dionica.
Panamaxi nisu cijela flota, nego pola, a supre? Teški tereti?
Osim toga brodovi sad ne stvaraju gubitak nego zaradu.
Pogledaj malo stranicu koji su brodovi u AP.
[/quote]
to je zbog sezonske nabave, cxy. maj.. joj njenu, ta nikako da završi. osijedismo čekajući.
NevenS
Ako su panamaxi veći 40 posto, a dionica oko 80 posto, nešto je prenapuhana.
Nije nagovor na prodaju/kupovinu dionica.
eh što se praviš laik [emo_namigusa]
otkad se pređe u plus svakih daljnjih 1000 dolara više vozarine za bulkere s 15 komada istih = 20+ kuna veći EPS = 200+ kuna vrednija dionica. prosto ko pasulj. postoci tu nisu od koristi.
pa opet negativno dok market skida nove vrhove [emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]
Gosn Zmajki..
A niste postali svog omiljenog usa tankera..
Bijase bio zelen..koga zanima neka vidi na topic tnpl..
Ili ste zakasnili sa kupnjom.
Niste niti malo fer..smrc..:)
Mozete li molim vas postati vozarine…naime jucer sam bio u sumi pa nije bilo signala…kakvo je stanje..
Dali jos uvjek rastu?
I nebilo vam tesko kakve su prognoze za vozarine 2014 kako za suhe tako i za tekuce terete..
Bio bih vam iznimno zahvalan …ipak mi je to strano sve..mislim sto se brodara tice 🙂
@BEarG
Suhe vozarine su se smocile i sad su teze nego inace pa padaju.Cekamo da se ponovno osuse kako bi bile laganije i mogle letit. Pozdrav drugovima u sumi. Za domovinu s Titom.Spremni.
Evo upravo izašao iz šume pa mi je signag dobar…jel se čujemo Zmajki?[emo_smijeh]
Nego di vam je drug Kormilar?Da nije i on zabrazdio negdje u šumi?Nejavlja se već danima…bez zezanja da se čovjeku nije što desilo?
Javi se Kormilar trebamo te……
Pozdrav svim dioničarima. Vikend sam proveo u Dubrovniku malo ga obišao i mogu reći da im je jako lijepa nova zgrada.Jel se zna kad bi mogla biti gotova tj. stavljena u funkciju???Uočio sam da se rade završni radovi.
@BEarG
Suhe vozarine su se smocile i sad su teze nego inace pa padaju.Cekamo da se ponovno osuse kako bi bile laganije i mogle letit. Pozdrav drugovima u sumi. Za domovinu s Titom.Spremni.
Pojma nemaš o brodarstvu a sa nekoliko nickova drukaš kako tebi u tom trenutku paše Atlanska je narasla sa 200 na 350 kuna i kaj bi više htio.Možda sljedeće godine prodaju ostatak brodova i hotel pa opet bude plus.
pa ja uopće nemam atpl samo jdpl i tnpl….i o kakvim nickovima ti pričaš…ti sa dudicom…a o brodarstvu dragi moj pachanga znam jako puno….pa i više nego što mislite..
eto toliko…