ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 23:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.dryships.com/pages/report.asp

jel se preokreće ovaj trend?? ko će ga znat..

paaa..ide na dole..jesi to mislio?
[/quote]
a kod mene piše da je bdi +32, jedino ako kod tebe piše -32 🙂

Vozarine pale sa 15000 na 10000 a cijena dionice jedva 10 %. I to sad netko kupuje!!! Teško da za svoje novce osim mekog forumaša s dudicom.[emo_beztona]

Što je takav muuuuk.Svi ste prodali danas vam je Atlanska porasla skoro 5% a vi niti A niti B.

AFRIČKA ŠLJIVA- NE PADA! ŽENE ZNAJU!

Još ova naša zlatica nije pošteno ni krenula frende ..vidjet ćeš tek to !
…a danas nema postanja katastrofičari ?

BDI +2,14 % ….

Vozarine luduju sa 15000, na 10000 i nešto, oporavak nema šta, na koliko je dno i kada počinje oporavak vozarina.

Nije mi jasno ako netko zna ili misli da će dionica rasti kupuje dionicu, ok, a ako netko misli da će cijelo tržište dionica u kolaps onda bi trebao shortati jedan od svjetskih indeksa, a ne gubiti vrijeme uvjeravajući druge u to

Naslagao se bid kao da se nešto dijeli. Bit će zanimljivo. Ako Panamaxi malo zazelene. Ili bar zaustave pad.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A gle ovo…

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Serislav

Kolega panamaxi se crvene, i tko zna koliko će još, višak brodskoga prostora ruši vozarine i ne dopušta oporavak brodskoga sektora.
Novogradnje su problem i dalje.
Pozdrav.

Izvještaji govore o porastu cijena polovnih brodova i rastu utilizacije flote. Na razini 8-week moving average. To je ono bitno. Za srednji rok. I duži. Za kraći ne govorim mnogo.

Izvještaji govore o porastu cijena polovnih brodova i rastu utilizacije flote. Na razini 8-week moving average. To je ono bitno. Za srednji rok. I duži. Za kraći ne govorim mnogo.

Višak kapitala s Diokija, ne zna kud bi…pa, izmišljaju rast vozarina,,

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close