Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Panamaxi rokaju gadno, hoće li opet ispod 10000, e to bi onda bio nastavak krize u brodarstvu.
Nije nagovor na prodaju/kupovinu dionica.
http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1
crvenilo se ubrzava ..[emo_palacd]
ali bitno je pisati ,,,OPORAVAK IDE
Ma ne …bitno je non stop svaki dan ….kenjkati o katastrofi ..
[/quote]nema katastrofe..ali nema ni oporavka o kojem se ovdje pise..jerbo vas usa svakim danom demantira..
[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]
Interesantan članak Ratka Boškovića o tržištu kapitala na str.15 Jutarnjeg, tiskano izdanje, uglavnom zanimljiva paralela između TK u razvijenim zemljama u zadnjih 5 godina i našeg jadnog Crobexa.[emo_ljut]
Vidio sam članak. Jasno kao dan, bez novca nema ni trgovanja pa nema ni porasta cijene. I sad sama Vlada ima situaciju u kojoj prodaje razna dionička društva po cijeni koja je nikakva. Umjesto da sinhroniziranom akcijom s monetarnom vlasti potakne likvidnost te tako i cijenu svoje robe.
http://www.dryships.com/pages/report.asp
jel se preokreće ovaj trend?? ko će ga znat..
Mislim da da. Jednostavno, vozarine trendovski idu gore tako da ispod 10 000 USD ne bi trebalo ni pod razno. A sve preko toga je poslovanje oko nule ili iznad, zajedno s turizmom.
Šta je ovo,cijena ni makac gotovo mjesec dana,vrti se oko 340 a jadroplov kojeg smo uvijek pratili s cijenom je narastao gotovo 25 % u tom periodu,s 66 kn na 80?
Atlantska ima i 5 najmodernijih velikih supramaxa,2 od 53.500 i 3 57.500 tona nosivosti.serislave,a oni imaju spot iznad 14.000 usd…
Šta je ovo,cijena ni makac gotovo mjesec dana,vrti se oko 340 a jadroplov kojeg smo uvijek pratili s cijenom je narastao gotovo 25 % u tom periodu,s 66 kn na 80?
Ja baš mislim da je obratno, uvijek se brodari ravnaju po ATPL… kad pada ona,svi ostali za njom.. a kad je Atpl rasla sa 200 na 400 JDPL je nije toliko pratio nego možda 20-30%.. sad se oko JDPL šuška neka dokapitalizacija koja navodno ne može ić ispod nominalne cijene koja je na JDPL čini mi se 360 kn…
paaa..ide na dole..jesi to mislio?