ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 21.11.2024. u 23:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1

crvenilo se ubrzava ..[emo_palacd]

ali bitno je pisati ,,,OPORAVAK IDE

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

naravno, u 2mj. sigurno

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1

crvenilo se ubrzava ..[emo_palacd]

ali bitno je pisati ,,,OPORAVAK IDE

Ma ne …bitno je non stop svaki dan ….kenjkati o katastrofi ..

Druže ZMAJKI, strašni zmaju, baš si mi simpatičan, nadam se samo da si dovoljno pametan, a ne sumnjam da jesi, da se ukrcaš ovih dana na 340-350 da ne propustiš blagdansku kupovinu pa rasprodaju. Na oko 400-420, ovako u đuture. Vidiš da će BDI patosirati, ako već nije, a dionica nikako da legne ispod 330-340. Znači…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

KAd će više na prihvatljive cijene [emo_bijesan][emo_bijesan]..
Uff kad se sjetim:
ATPL-R-A 32-217,00 HRK30.10.2012. 10:18:00Do opoziva Kupnja Izvršen
ATPL-R-A 143-219,00HRK30.10.2012. 10:16:24Do opozivaKupnja Izvršen
ATPL-R-A 103-229,00HRK30.10.2012. 13:32:04Do opozivaKupnja Izvršen
[emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac]

Serislav

Kud žuriš leći će dionica nije još 12 mjesec, a tek onda dolazi proljeće i neizvjesnost (FED-USA).

Nije nagovor na kupovinu ili prodaju dionica.
Pozdrav.

Neizvjesnost FED-USA (tapering) nema pod milim Manituom nikakve veze niti s realnom ekonomijom niti s brodskim prijevozom. Pa onda niti s ATPL. Sad kad je novac u USA jako jeftin više se kupuju dionice i onda indeksi rastu, ali na potpuno istu ekonomsku bazu, promet, zarade i sl. Već su se žalili Ameri da ekipa samo pokupi lovu i ode na burzu, a ne ulažu ništa u realnu ekonomiju. Ako se to u USA ukine, tj. smanje monetarni poticaji, past će cijene dionica, ali jako dobro znaš da to s burzom koja ima par desetaka tisuća kuna prometa po dionici ne znači ali ama baš ništa. Gdje je ZSE, a gdje je Dow Jones? ZSE na 0.35 od maksimuma, a Dow Jones na novom maksimumu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Serislav

Nemoj baš biti siguran kada roknu Ameri, da se neće odraziti na ZSE.

http://www.hellenicshippingnews.com/News.aspx?ElementId=66f2034d-cda7-4686-81ec-009d1e42c663

Nema se što odraziti, ogroman rast se nije odrazio pa neće niti pad od 20-25%. Kako vam nije jasno da je cijena ATPL u neinvesticijskoj zoni, to je cijena firme kao golog željeza koje ne zarađuje, a kotač se okreće. Samo stavi ordinatu na minimum u 2012. i napravi mirror image 2009-2012 prema 2015, uz par lokalnih korekcija, ali trend je taj. Potražnja raste, a oversupply pada. Pogledaj grafove renomiranih tvrtki. Simple as that.

KAd će više na prihvatljive cijene [emo_bijesan][emo_bijesan]..
Uff kad se sjetim:
ATPL-R-A 32-217,00 HRK30.10.2012. 10:18:00Do opoziva Kupnja Izvršen
ATPL-R-A 143-219,00HRK30.10.2012. 10:16:24Do opozivaKupnja Izvršen
ATPL-R-A 103-229,00HRK30.10.2012. 13:32:04Do opozivaKupnja Izvršen
[emo_novac][emo_novac][emo_novac][emo_novac]

e to su bila vremena.

jel ima ovdje tko da je ulovio ispod 200?

Jako kratko je bila ispod 200, na onim razinama sam se fino natrpa ali nažalost kupova sam i po 450 kn pa mi je prosjek ispao 320 ali opet zarada od 40 kn po dionici nije loša 🙂 -sad mi pada neka kešovina opet bi zavrtio na burzi nažalost ovo mi je preskupo jer rizično je, svjetlo se još ne nazire [emo_ooooo]

New Report

Close