ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 08.11.2024. u 16:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
334.572
6,828
47,70
49,00
3,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko ima računicu prodavati po ovim cijenama?
tko je imao racunicu na 200 kn prodavati ?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Danas se baš lijepo vidi kuda ide cijena dionice, omjer kunje prodaje i prosječne cijene.

danas se ništa ne vidi pogotovo lijepo. kap ni jučer, ni prekjučer itd. svatko misli da vidi nešto, ali vidjeti možemo samo što je bilo prije 100 godina. što če biti za 10 mi možemo samo pretpostaviti.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Tko ima računicu prodavati po ovim cijenama?
tko je imao racunicu na 200 kn prodavati ?
[/quote]
neznam al znam ko je imao računicu tada kupovati ..pa na 390 prodati ..pa sad opet kupovati ..:-)

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX,DRYS,EGLE,FREE,GNK,NM,OCNF,SEA,QMAR,BHO,TRMD,ESEA,TBSI,TOPT,PRGN,GDOCF.PK,DNORD.CO,TORM.CO,GOGL.OL,CECO.OL,BEL.OL,JIN.OL

[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

možete vi bildati moje ocjene na 1 % .. ali trenutno na ZSE ima samo nekoliko dionica i firmi koje su potentne u 2014…a ATPL je tu jedna od perjanica …kaj got piskarali zmajki i ekipa zafrkanata .i prognoze Bdi za 2013 su u 2012 bile loše pa sad vidimo kak je godina završila …korigirati će se u uzlaznom kanalu i za 2014 ..u svakom slućaja dugoročno na bar godinu dana ..ovdje leži bar +50% od trenutnog ( a ako se ulovi bar 2 vala može se i duplirati ) ..ps. osobno mišljenje .. ne morate se slagati ..

druže janlana, bolesnici će se sami prepoznati. Danas je na RS Platou cijena novih fixture-a preko 17 000 USD. Privitak…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

možete vi bildati moje ocjene na 1 % .. ali trenutno na ZSE ima samo nekoliko dionica i firmi koje su potentne u 2014…a ATPL je tu jedna od perjanica …kaj got piskarali zmajki i ekipa zafrkanata .i prognoze Bdi za 2013 su u 2012 bile loše pa sad vidimo kak je godina završila …korigirati će se u uzlaznom kanalu i za 2014 ..u svakom slućaja dugoročno na bar godinu dana ..ovdje leži bar +50% od trenutnog ( a ako se ulovi bar 2 vala može se i duplirati ) ..ps. osobno mišljenje .. ne morate se slagati ..
kupi prodaj kupi prodaj i tako do daljnjega..bdi 1000-2000 ..dok ne probije znacajnije range ,vi mozete pjevati borbene 24h dnevno koliko hocete

Bdi je na Capovima više nego prepolovljen, a roka i dalje, pnmx su pali sa oko 16000 do već oko 12000, a tek krenuli, brojke sve govore, a i trend je tu, gdje je dno, i do kada će kriza u brodarstvu trajati.

kupi prodaj kupi prodaj i tako do daljnjega..bdi 1000-2000 ..dok ne probije znacajnije range ,vi mozete pjevati borbene 24h dnevno koliko hocete
[/quote]

pa možete i vi pjevat neborbene kolko hoćete…tak ste na 200 ..čekali 100…a dočekali 400…:-)

Bdi je na Capovima više nego prepolovljen, a roka i dalje, pnmx su pali sa oko 16000 do već oko 12000, a tek krenuli, brojke sve govore, a i trend je tu, gdje je dno, i do kada će kriza u brodarstvu trajati.

a uvjek možeš pisat šta ti u tom trenutku odgovara,
mogao si napisat i da je panamax vozarina narasla 100 % od prošle godine i da sa ovim padom su još u plusu sa vozarinama,4/6 mjeseci ugovori na 18.000$ i godišnji na 13.500, al to ti trenutno odgovara, pa onda to nećemo spominjat 🙂

http://www.dryships.com/pages/report.asp

Bugs

Da li ovo odgovara.

pa možete i vi pjevat neborbene kolko hoćete…tak ste na 200 ..čekali 100…a dočekali 400…:-)

znas i sam da nije tako…ali nije niti bitno..ostao si normalan ..

New Report

Close