ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 11:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
4.900
100
49,00
49,20
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bugs

Ne biti nervozan, burza je za čvste živce.

Upravo vas neki kite.

Zmajki jes to ti?[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

Ako ode niže – kupim, a ako ode više – prodam. Eto. Inače, dugoročni trend je preokrenut i ovo će ići prema gore, ono što većinu ovdje zanima je što će biti danas ili za tjedan dana. Sitnež.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ako su to lažni nalozi na prodaji, što ih ne pokupite, sad vam je jedninstvena prilika da kupite jeftine dionice.

I, kakva je prognoza za BDI danas? Moguće je da Panamaxi zaustave s ronjenjem. To bi bilo lijepo i simptomatično za Q4 report.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Falco

Nije zatupljivanje, kad sam nedavno pisao da je bdi porastao trenutačno zahvaljujući sezonskoj nabavi, neki su to ismijavali, sada kad Capovi roknuli brzinski više od pola, a tek su krenuli sa padom, što misliš do kuda će pasti panamaxi opet.
Kolega nedavno si se hvalio da si dokupljivao, prije par dana mogao si dokupiti puno niže od toga, a tek kad bdi nastavi sa daljnjim padanjem, po koliko će se moći kupovati što misliš, sezonska nabava je svoje odradila, brodari se vraćaju u surovu stvarnost dok se ne riješi višak brodskoga prostora, kriza traje i dalje, dodatni uteg je korekcija stranih burzi koja se čeka.
Pozdrav.

panamaxi i cape-ovi su već dosta pali.
nisam se hvalio , nego sam dao informaciju o svojoj kupovini i opet mi je drago da mogu dokupiti na još nizim razinama , jer smatram da su ovo fenomenalne cijene .opet se vraćam na pojam “kriza”,a koji se s tobom nikako ne slažem . ovo nije više kriza, nju smo imali i s time je gotovo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Iznenadila me jutrošnja “agresivna” kupnja na 360. Komu je to trebalo tako hitno? Bezveze!
Ili je opet netko iz uprave prodavao da bi kupio kuću!

Falco prije nekoliko dana je bilo po 320 i nešto, po koliko će biti za još nekoliko dana što misliš.

Bdi nastavlja sa daljnjim padanjem do idućega rasta, a to ćemo pričekati, kriza ipak u brodarstvu još traje zbog viška brodskoga prostora zato su Capovi prepolovljeni u nekoliko dana, ni Panamaxi neće proći dobro.

cxy , postaješ kao pjesmica sa jednom te istom kiticom.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Nije vanm postao zmajki brodare od petka…naime brutalan rast uz još brutalniji promet…
Hoće li nam danas postati zmajki usa brodare?
Meni je to zanimljivije nego koliki će biti bdi..[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

U pre marketu DRYS +4,23%
EGLE +3,78%
GNK +6,29%

Nije vanm postao zmajki brodare od petka…naime brutalan rast uz još brutalniji promet…
Hoće li nam danas postati zmajki usa brodare?
Meni je to zanimljivije nego koliki će biti bdi..[emo_smijesak]

Tako je, možda oni znaju koliki će biti pa dižu cijenu.

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $18956 (UP 978)
BPI Average of the T/C routes $12877 (DOWN 154)
BSI Average of the T/C routes $13383 (UP 76)
BHSI Average of the T/C routes $9482 (UP 43)

New Report

Close