ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 11:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
18.963
387
47,70
49,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mali odbijanac danas, Panamaxi neće ni ugledati plusa prije novog pada.

Pa raste sve drugo, a obično nakon nekoliko dana pada, ide nekoliko dana plusa, ja pretpostavljam da nakon današnjeg dana i Panamaxi kreću u plus

Fedor19

Kakav plus.

Pad je tek krenuo.

Falco

Da kriza nije i dalje ne bi borodari padali vani po danu od 3 do 8 posto po nekoliko dana.
I danas je crveno.

… možemo i obrnuto; kad su vozarine skakale nedavno , rasli su dnevno i po 3 -8 %

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Kod nas je kontra svita. No kak bi stari ljudi rekli, lako je s tuđim k….. po plotu mlatiti. Za one koji ne razumiju…netko kupuje s tuđim novcem a vjerojatno prodaje svoje dionice.
http://finance.yahoo.com/quotes/DAC%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK%2CNM%2CQmar

ovo je jakooooo dobra vijest

Ulagači se vraćaju u Kinu

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

evo sad razumijem ,hvala ti na informaciji

ima robe do 350 pa lupajte [emo_ooooo]

Di je ta roba?

A BALVANA!!! :) :) :)

Izlupali, rekoh ja,[emo_smijeh] Zmaj je zakon

hvala vam [emo_namigusa]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Falco

Prošla je sezonska nabava i više nema + 3 i 8 posto, sada je na snazi drugi predznak, jer bdi je tek počeo padati a dokle će strah me je i pomisliti, ipak kriza u brodarstvu traje i dalje, vani je crveno i danas.

@ falco

možda uskoro ne bude samo kina u igri.

Meng Lingru, an industry analyst with Shanxi Securities Co, said demand for shipping commodities and raw materials should rise at a fast pace, especially in developing countries.

“Countries in Southeast Asia and Africa are planning to launch more infrastructure and urbanization projects, so the dry bulk shipping market should see decent growth over the next three years or even longer,” Meng said. “Dry bulk tonnage will definitely grow faster than in 2012.”

http://www.chinadaily.com.cn/bizchina/2013-10/30/content_17068447.htm

pitanje za milijun milijuna dolara je da li će se rast dry shippinga nastaviti i kad prođu dvije godine smanjenog broj novogradnji. ako unprecedented reforme na partijskom kongresu za tri tjedna ne razočaraju i obistine se i te najave iz članka, mislim da ću podići očekivano vrijeme držanja dionice bar za godinu i pol, a target za nekih 150%.

New Report

Close