Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Sad na TV kažu 380.000 nezaposlenih u RH, pa tko tu više ima interesa za tržište kapitala, ljudi su u drugom filmu, valja papati, a jedini što imaju lovu su “mirovinci”, međutim oni razmišljaju o monetizaciji autocesta.
Btw, osobno me jako interesira hoće li Uprava imati m..a potvrditi ona dva opcijska broda, to će biti znakovito. Izvješće je dobro, bolje od očekivanja,
a u 4Q će pomorstvo biti bolje nego u 3Q jer će se osjetiti efekt viših vozarina.
Falco
Ne treba uljepšavati priču u brodarstvu je u tijeku nastavak krize, to dokaziva razina bdi i njegovo brzo padanje prema nazad, a razlog je višestruki prvensveno višak brodskoga prostora.
Dosta toga lošega se nakupilo a mi smo još rasli. Skoro siguran sam sutra u negativnu blokadu.
http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?
@zmajki
Evo odlicno da si to stavio,znaci u prvih 6 mjeseci se flota Panamaxa smanjila za 58 brodova prema lani,a za 2013g. je u prvih pola godine isporuceno samo 42 broda,koliki je scrap bio u prvih 6mjeseci?
ima robe do 350 pa lupajte [emo_ooooo]
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $17033 (UP 1028)
BPI Average of the T/C routes $13318 (DOWN 394)
BSI Average of the T/C routes $13273 (UP 11)
BHSI Average of the T/C routes $9394 (UP 68)
Panamaxi nastavljaju sa ronjenjem, a neki su drukali kriza je prošla, činjenice govore brodari rone u surovu stvarnost.
citat:
Panamaxi nastavljaju sa ronjenjem, a neki su drukali kriza je prošla, činjenice govore brodari rone u surovu stvarnost.
ostavi se krize, kako sam ti jučer objasnio , pojam kriza je jedno, a (očekivani) pad vozarina drugo. a kako stvari stoje, ponovo nam slijedi oporavak vozarina .