ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 22:59
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zmajki

Sa čim će ploviti ako prodaju brodove.

dušebriznici ako ste tako brižljivi i realni zašto danas nitko ne posta brodovlje vani, nepaše vam ili kaj?

pepe7

to pitanje sam i ja postavio jučer. vjerovatno razrađuju strategiju ili pak izfrustrirani napuštaju forum. a kad ne treba, svakog poklope!!

Tomo7

Je optimisti su postali na forumu danima dok je ronilo vani, isto kao što će postati kada se nastavi sa daljnjim ronjenjem.
Bdi je neumoljiv unatoč raznim pisanjima, brodarstvo prolazi daljnju krizu.
Pozdrav.

Tomo7

Je optimisti su postali na forumu danima dok je ronilo vani, isto kao što će postati kada se nastavi sa daljnjim ronjenjem.
Bdi je neumoljiv unatoč raznim pisanjima, brodarstvo prolazi daljnju krizu.
Pozdrav.

brodarstvo ne prolazi nikakvu krizu.analitičari koje pratim,odavno su već najavili oporavak shippinga u 2014.( o tome je bilo ovdje bezbroj linkova ).taj oporavak je nesumnjivo već počeo.ovo što se događa crvenilo sa brodarima ima već nekoliko dana općenito, je očekivano.uvijek mora biti krivulja , pa je tako i ovdje.činjenica je da su vozarine za panamaxe još i te kako dobre.da mi je netko osobno prije par mjeseci govorio da će to biti na ovim nivoima , rekao bih mu da malo odspava i pričeka 2014.kulaš je sam rekao da slijedi oporavak u 4q i dalje postepeno u 2014. znači ,ovdje je uptrend. dalje, vjerojatno sutra slijedi izvještaj ,koji bi po meni trebao biti znatno bolji od ranijeg , što će podići i sam rejting (čuvena riječ u zadnje vrijeme ) ove firme .očekujem koncem 11. otvaranje novog poslovnog centra ,koji mora se priznati, lijepo izgleda ,još malo fali radova oko interijera i okolo parking , pa i tu slijede dodatni prihodi od iznajmljivanja.ne znam jedino što će sa starom zgradom , hoće li je nekome iznajmiti ii joj slijedi prodaja.ovoj firmi slijedi neminovnost, a to su slatke brige što će sa toliko keša kad počne kapit sa svih strana i daljnjeg povećanja vozarina .danas u usa rebound blitva trend kojeg nitko nije postao , imate svi više-manje linkove .lojtra i zmajki su tu najveći stručnjaci.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@falco
u zadnja 52 tjedna – najviša 406,99
u zadnja 52 tjedna – najniža 195,00
a naredna za 26 te 52 tjedna … ??

Koji potop bdi-a.

nego ekipa kako komentirate taj potop u relaciji za trenutne
4/6 mjesečne ugovore od 14-18k $
ili godišnje od 13.000 $

zašto se ekipa koja je na spotu ne osigura dugoročnim ugovorima pa bude na miru sljedećih pol godine, ili godinu, ako BDI BRUTALNO pada? ili znaju nešto više od vas?

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

Opet ronjenje. Po FFA upitna je i cijela 2014, tek 2015 nešto sramežljivo izranja. A kako sam optimističan bio. Ipak je to bila sezonska nabava. U pravi si bio, Lojtrek. Nažalost.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

izašlo izvješće.za mene puno iznad očekivanja !

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

kakvo je tek iznenađenje za skeptike

izašlo izvješće.za mene puno iznad očekivanja !

očekivano-razočaravajuće

da izgleda ok

sve je malo bolje od planiranog = + za upravu

New Report

Close