ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Lojtra
, počeo si svašta govorit.
uživaj i gledaj.
a sto da gleda..? pad cijene vec 30% ,,covjek je shvatio na vrijeme i napustio brod ,sljedece godine ce ovdje biti svega ,drz nedaj ..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

kamo je nestala ekipa sa ove teme? sad kada cijena roni nigdje nikoga, nitko ne posta BDI, od sto glasa glasa čuti nije. a kad raste, sve stručnjak do stručnjaka.
imam atpl

lojtra,zmajki,bum tras kraš

Zmajki, odlakle ti grafovi? S kojeg site-a? Hvala.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Opet naslovi o poslovima dlkv-r-a u Ukrajini, stoga danas na atpl -r-a ne gine
4-5%.

Baltic Panamax Index
28.10.2013 14.800 usd
year ago 6.400 usd

Ovdje je mađu nekim dioničarima zavladala panika i strah. Dodatno par ljudi nalijeva benzin i potpaljuje taj strah. Nema takvih puno , jer cijena se ruši na malo prometu, ali s obzirom da su ostali suzdržani ispadaju takvi jedini koji trguju i zato cijena pada iz dana u dan.

Ja ne vidim ozbiljn razlog ovoj panici i strahu.
Cijena je rasla vrlo suzdržano u odnosu na rast vozarina. Vozarine za Panamaxe i Supramaxe su i dalje takve da se na njima zarađuje.
Likvidnost tvrtke je izvrsna, naručene su novogradnje po odličnoj cijeni, rezultat za Q3 ne bi smio biti loš, a ni za sve slijedeće kvartale.

Po TA ATPL izgleda izvrsno.

Biti će stvarno zanimljivo vidjeti rezultate za Q3 i razvoj cijene nakon toga.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

14.800 usd Panamax index
6.400 usd year ago
+ 130 %

Što je čudno što roni, kako je naraslo uduplo na račun bdi-a, tako sada pada kad je bdi okrenuo smjer, jer svi znaju da kriza u brodarstvu traje i dalje zbog viška brodskoga prostora.
Kad sam pisao da se bliži kraj sezonske nabave i da se brodarstvo vraća u surovu stvarnost neki su se smijali.
Pozdrav

Što je čudno što roni, kako je naraslo uduplo na račun bdi-a, tako sada pada kad je bdi okrenuo smjer, jer svi znaju da kriza u brodarstvu traje i dalje zbog viška brodskoga prostora.
Kad sam pisao da se bliži kraj sezonske nabave i da se brodarstvo vraća u surovu stvarnost neki su se smijali.
Pozdrav

Ja sam zato danas skratio,ali ima i još razloga, trebalo je casha[emo_smijeh]

Tako je Zmaju, hvala ti, zbog tebe sam se već i stigao vratiti povoljnije, kvartalni će biti zanimljiv, a vozarine su isto tako zanimljive u odnosu na prošlu godinu, živio[emo_palacg]

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

New Report

Close