kamo je nestala ekipa sa ove teme? sad kada cijena roni nigdje nikoga, nitko ne posta BDI, od sto glasa glasa čuti nije. a kad raste, sve stručnjak do stručnjaka.
imam atpl
Zmajki, odlakle ti grafovi? S kojeg site-a? Hvala.
Ovdje je mađu nekim dioničarima zavladala panika i strah. Dodatno par ljudi nalijeva benzin i potpaljuje taj strah. Nema takvih puno , jer cijena se ruši na malo prometu, ali s obzirom da su ostali suzdržani ispadaju takvi jedini koji trguju i zato cijena pada iz dana u dan.
Ja ne vidim ozbiljn razlog ovoj panici i strahu.
Cijena je rasla vrlo suzdržano u odnosu na rast vozarina. Vozarine za Panamaxe i Supramaxe su i dalje takve da se na njima zarađuje.
Likvidnost tvrtke je izvrsna, naručene su novogradnje po odličnoj cijeni, rezultat za Q3 ne bi smio biti loš, a ni za sve slijedeće kvartale.
Po TA ATPL izgleda izvrsno.
Biti će stvarno zanimljivo vidjeti rezultate za Q3 i razvoj cijene nakon toga.
Što je čudno što roni, kako je naraslo uduplo na račun bdi-a, tako sada pada kad je bdi okrenuo smjer, jer svi znaju da kriza u brodarstvu traje i dalje zbog viška brodskoga prostora.
Kad sam pisao da se bliži kraj sezonske nabave i da se brodarstvo vraća u surovu stvarnost neki su se smijali.
Pozdrav
Što je čudno što roni, kako je naraslo uduplo na račun bdi-a, tako sada pada kad je bdi okrenuo smjer, jer svi znaju da kriza u brodarstvu traje i dalje zbog viška brodskoga prostora.
Kad sam pisao da se bliži kraj sezonske nabave i da se brodarstvo vraća u surovu stvarnost neki su se smijali.
Pozdrav
Ja sam zato danas skratio,ali ima i još razloga, trebalo je casha[emo_smijeh]
Tako je Zmaju, hvala ti, zbog tebe sam se već i stigao vratiti povoljnije, kvartalni će biti zanimljiv, a vozarine su isto tako zanimljive u odnosu na prošlu godinu, živio[emo_palacg]