ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

šest dana pada za redom.,postoji li igdje u svijetu dionica brodara koja je to uspjela napravit zadnjih 6 dana?.,

postoji li igdje zemlja koja je u recesii neprekidno od 2008. postoji. zove se hrvatska.
[/quote]

postoji li u na ZSE dionica na kojoj se može zaraditi bogatstvo? postoji. zove se ATPL-RA

postoji li u na ZSE dionica na kojoj se može zaraditi bogatstvo? postoji. zove se ATPL-RA

ajde smanji malo drukanje…tko je tebe i ekipu slušao pa kupovao ATPL nedavno oko 400 kn sad već ima -10% [emo_smijeh]

na svakoj dionici se može zaraditi i izgubiti bogatstvo. spada li atpl u jednu ili drugu skupinu, mišljenje sam već višeput izrekao. ali u bogatstva i bogaćenja sumnjam – kapitalna dobit, pristojan prinos, sigurno ulaganje – to da, ali bogaćenje i siromašenje me više podsjeća na dioki, magmu i slične priče.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

investimir,

može, ako si dovoljno dugo unutra!! ali se to onda zove investicija!!!! osobno kupio prvi put atpl sredinom 2005. po 65o, prodao krajem 06 mislim po 12oo. sav sretan…a onda je uslijedio stampedo do 11.mj 07. negdje 4500-4800 kn. znam tipa koji je kupio oko 800 dionica negdje na razini 50 kn???? i čuvao ih sve do 4 000 kn. rok 6-7 godina. to se zove INVESTIRANJE!!!! a svi mi bi u nedostatku potitivnih investicijskih priča htjeli….. nešto x %

investimir,

može, ako si dovoljno dugo unutra!! ali se to onda zove investicija!!!! osobno kupio prvi put atpl sredinom 2005. po 65o, prodao krajem 06 mislim po 12oo. sav sretan…a onda je uslijedio stampedo do 11.mj 07. negdje 4500-4800 kn. znam tipa koji je kupio oko 800 dionica negdje na razini 50 kn???? i čuvao ih sve do 4 000 kn. rok 6-7 godina. to se zove INVESTIRANJE!!!! a svi mi bi u nedostatku potitivnih investicijskih priča htjeli….. nešto x %

krivo. cca 3800 je vrh
http://www.teletrader.com/atlantska-plovidba-d-d-redovne-dionice/stocks/chart/tts-13907403

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

investimir,

što želite reći – da ovdje na atpl ima i ne-investitora, tzv. špekulanata, kokošara, burekdžija. ma nije valjda. to su zločesti ljudi, daleko im kuća 🙂

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx

Izgleda da će i danas BDI rasti!

Swiss marine nije kupio otkazane Ice panamaxe.Izgleda da ih je kupio nekekvi Mykonos shipping ali i to je upitno jer ta firma nema web stranicu pa nema ni službene potvrde o kupnji.
To su brodovi AP Konavle i AP pelješac.
Ako nisu još prodani nadajmo se da će se Atlantska uspjeti dogovorit sa škverom JES.

Nije bitno danas ili sutra. Pogledaj radije 3Q 2014 gdje se predviđa vozarina 9500-10000![emo_mrgud]

Nije bitno danas ili sutra. Pogledaj radije 3Q 2014 gdje se predviđa vozarina 9500-10000![emo_mrgud]
[/quote]

E moj Lojtra ,pogledaj gdje su bila predviđanja za vozarine za Q4 2013-te ,a gdje su one sada!

Prva kupnja 351 kn!? Vidim većina vas je zarobljena u dionici pa pljujete po meni a ispalo je da sam bio u pravu. Očekujem isprike.

Pogledaj radije 3Q 2014 gdje se predviđa vozarina 9500-10000![emo_mrgud]

to će biti jedino ako na tajnoj lokaciji negdje na dnu oceana blofeld upravo završava nekoliko stotina panamaxa.

New Report

Close