ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 19:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@lojtra , ovo što se tiče dna,ja bih ti postavio kontrapitanje, gdje je novi vrh ?… i daj molim te ostavi se licitiranja ciframa; jedino ako imaš neku ozbiljnu informaciju, onda je podijeli sa svima nama.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Radi suprotno od njega, što znači da se skoriji rast očekuje.

ma bio rast ili pad , što se mene tiče na sve sam spreman. jedino što zamjeram likovima kad mi se postaju neke cifre dionica ili neki navještaji bez ikakvih argumenata…. a što je najgore netko to uzme zdravo za gotovo .cifre da , ali molio bih samo uz argumente.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Argumenti su mi to što brodari vani padaju a oni znaju više od nas na forumu zbog čega. S drugim mi se nije potrebno zamarati. A vi si samo računajte BV, PE, TA i FA analize i radite kontra Amerikanaca, sigurno ćete zaraditi.

ok, na temelju toga licitiraj ciframa svima ovdje na forumu,možda te netko i posluša.
nego ,evo jedne vrlo interesantne vijesti koja bi mogla indicirat na povećanje vozarina , a vezana je za našeg glavnog uvoznika ugljena .

http://business.hr/ekonomija/kina-zatvara-2-000-rudnika-ugljena

Argumenti su mi to što brodari vani padaju a oni znaju više od nas na forumu zbog čega. S drugim mi se nije potrebno zamarati. A vi si samo računajte BV, PE, TA i FA analize i radite kontra Amerikanaca, sigurno ćete zaraditi.

dugo nisam čuo bedastiji komentar. dionice vani padaju i oni znaju zašto padaju kao što su znali i zašto rastu nebu pod oblake. a brojevi nisu važni. ameri ne gledaju brojeve, ne, oni gledaju da li nešto raste. ako raste, kupuj. ako pada, prodaj. sjedi, lojtra, 5 iz znanja i još jedna iz zalaganja.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Danas na platou.com moderni veliki panamax od 82.000 dwt ugovoren za 21.500 usd dnevno 4-6 mjeseci na poziciji hunterston,Škotska.
Na tom području je 5 Ice panamaxa atlantske.

bude i tu puno osvjestenih ,vjerujem vec sljedece godine ..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Panamax vozarina za putovanje iz REDCAR,Engleska 29.500 usd dnevno
a iz AUGHINISH,Irska 25.000 usd dnevno.
Tu u blizini su naši panamaxi;TYNE,PORTBURY su predgrađa Londona,Bremen- Njemačka.

A da vjerujemo Upravi Atlantske koja kaže da će rast brodarina sada malo usporiti, ali će tijekom slijedeće godine polako rasti? Ako oni ne znaju bolje od forumaša ovih i onih …

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

evo za Lojtru kako će u ponedjeljak, najkasnije utorak pasti vozarine.Vaš link …

Nemojte varati ljude, slijedi potop. Govorim im to od 390 kn…[emo_zacudjen]

New Report

Close