Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Su ostali onako zeleni jučer brodari vani? Može li netko postati, ne mogu naći, izgubio sam favorite?
Prosječno su rasli oko 5%!
DryShips, Inc. (DRYS) -NasdaqGS
3.49 Oct 10, 4:00PM EDT
DRYS je otvorio na 3,30 a zadnja je 3,49 razlika +0,19 u plusu oko 5,5%!
@Izvor, to nema veza sa AP, njeni brodovi se grupiraju uzduž Hr obale. Očekuju velike narudžbe za prevoz mošta po Hr lukama i lučicama.
Niti jedna transkacija u prvih sat vremena. Čeka se objava BDI-a, a onda ćemo vidjeti koji su drukeri bili u pravu.
a toliko smo bedasto tržište da su vozarine i 100 dana za redom 100 000 usd mi bi opet padali 100 dana jer su neki drugi bedaci padali 50 dana.,naša imovina i posao ništ ne vrijedi sve dok neki 100 puta veči bedak od nas samih ne dodje i ne kaže kak to puuuuno vrijedi.,no ipak kad tad doći će i taj dan kad će več svi bedaci znati da smo podcjenjeni i nečeš više stič ni bacit soli na rep.,
A kako smo tek bedasto tržište gdje ljudi radije ulažu i kockaju novac u tvrtke kojima prijeti stečaj, nego u sigurnu dionicu i firmu kao što je ATPL. Nova zgrada, hoteli, flota prosječno stara 5 godina, na računima stotine milijuna kuna… Pogledajmo DIOKI, nadam se da i ostale tvrtke neće njenim stopama….
Treba čekati da se neko osudi platiti ovo koliko vrijedi. Sva mudrost. Pa nisu dioničari AP bedasti i ne znaju koliko je sati i što se tu dešava.[emo_cool][emo_cool][emo_cool] Idemo se pripremiti za vikend, pustite sada ZSE i dionice na miru, sve će biti u redu.[emo_palacg]
Spread je 9,34 kune i ne mogu se dogovoriti. Zar ću stvarno ja morati krenuti prvi danas?
Smiješno, i neki dan sam napravio prvu transkciju i onda je krenulo.
Problem je što ovog trena na ovoj cijeni nemam računice niti prodati, niti kupiti.
Čini se da bi valjalo pričekati da prođe gungula oko Diokija, dok se tamošnji mešetari malo iskonsolidiraju i zbroje.
a toliko smo bedasto tržište da su vozarine i 100 dana za redom 100 000 usd mi bi opet padali 100 dana jer su neki drugi bedaci padali 50 dana.,naša imovina i posao ništ ne vrijedi sve dok neki 100 puta veči bedak od nas samih ne dodje i ne kaže kak to puuuuno vrijedi.,no ipak kad tad doći će i taj dan kad će več svi bedaci znati da smo podcjenjeni i nečeš više stič ni bacit soli na rep.,
A kako smo tek bedasto tržište gdje ljudi radije ulažu i kockaju novac u tvrtke kojima prijeti stečaj, nego u sigurnu dionicu i firmu kao što je ATPL. Nova zgrada, hoteli, flota prosječno stara 5 godina, na računima stotine milijuna kuna… Pogledajmo DIOKI, nadam se da i ostale tvrtke neće njenim stopama….
[/quote]
točno kolega…. i na žalost…
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $32382 (DOWN 986)
BPI Average of the T/C routes $16233 (DOWN 27)
BSI Average of the T/C routes $12355 (UP 70)
BHSI Average of the T/C routes $8988 (UP 17)
Očekivano,Capovi još uvijek u korekciji koja je po meni negdje između 30000 i 32000, svi ostali gotovo nepromijenjeni,Panamaxi još uvijek iznad 16200 usd!
….Čini se da bi valjalo pričekati da prođe gungula oko Diokija, dok se tamošnji mešetari malo iskonsolidiraju i zbroje.
Mislis oduzmu?? O kakvom zbrajanju pricas???Gubitaka???