Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
zadnja 3 dana pada malo veći igrači su se potpuno povukli s kupnje i pustili da padne koliko može pasti.,mislim da kupovali nisu kako nebi spriječili pad več sa samo malo stiskali večim nalozima na asku.,predpostavljem da će opet kupovati u rastu kad ask bude malo deblji.,jer zašto bi kupovali iznad 400 kad je ovo bila izvrsna prilika za maknit se sa kupnje i onda opod kupovati ispod 400.,
Bugs
A što bi trebalo biti bitno za prodati dionicu AP-a nakon duplog rasta u ovoj godini, nego ponovno rokanje bdi-a i vraćanje brodskog sektora u surovu stvarnost.
Nije nagovor na P/K dionica.
Danas vani rast između 4 i 10%! http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?
Bugs
A što bi trebalo biti bitno za prodati dionicu AP-a nakon duplog rasta u ovoj godini, nego ponovno rokanje bdi-a i vraćanje brodskog sektora u surovu stvarnost.
kraj sezonske nabave nas vraća u surovu stvarnost, kraj sezonske nabave nas vraća u surovu stvarnost, kraj sezonske nabave nas vraća u surovu stvarnost, kraj sezonske nabave nas vraća u surovu stvarnost, kraj sezonske nabave nas vraća u surovu stvarnost, kraj sezonske nabave nas vraća u surovu stvarnost,kraj sezonske nabave nas vraća u surovu stvarnost ……
Bugs
jao, ajde, eto neka ti sutra padne malo BDI da i ti već dođeš na svoje jedan dan, ubi nas u pojam još tamo od nekih 10-11 k $ 🙂
a zašto bi prodavao dionicu ako ne mislim trejdat i gađat dali ću eventualno zaradit 10-20 %, možda ako uhvatim vrhove?
meni je ovo kao investicija u nekretninu, pa ne gledam svakih pola sata dali su cijene nekretnine malo porasle ili pale,,
ovi ameri su totalno odvalili, 3 dana po -2-3% i onda u jedan dan to sve vrate,, i tako u krug 🙂
ovaj američki film bankrotirat čemo- nečemo bankrotirat mi sad več brutalno ide na živce.,podcjenjeni smo i još padnemo 10% i to na vozarinama kojima smo se prije 6 mj mogli samo potiho i u sebi nadat i nikako o tome pisati na forumu jer bi ispali teški drukeri a ni postovi nam vjerovatno nebi bili objavljeni.,a činjenica da smo i danas pali je izvan svake pameti.,sutra je petak, pa je najbolje da i sutra zviznemo tek toliko što je petak pa nema smisla rast kad za vikend cijeli svijet može propast.,nema čak ni veze sto su u usa fino porasli danas jer nečemo ih sad valjda pratiti u rastu jer bi nas mogli tužiti za nezakonito kopiranje.,jadno i neefikasno tržište koje cijedi sve što vrijedi al zato se brate mili dionice firmi koje su trebale u bankrot več odavno trže po impozantnim cijenama.,ja neznam koje budale sve to plačaju al čini mi se da je nešto naše love i tamo.,uzeli lovu od naših penzija pa se ekipa zaje.avala svih ovih godina i mudro ulagala.,
a toliko smo bedasto tržište da su vozarine i 100 dana za redom 100 000 usd mi bi opet padali 100 dana jer su neki drugi bedaci padali 50 dana.,naša imovina i posao ništ ne vrijedi sve dok neki 100 puta veči bedak od nas samih ne dodje i ne kaže kak to puuuuno vrijedi.,no ipak kad tad doći će i taj dan kad će več svi bedaci znati da smo podcjenjeni i nečeš više stič ni bacit soli na rep.,
@cxy, grupiranje snaga .[emo_smijeh][emo_namigusa]
@cxy, grupiranje snaga .[emo_smijeh][emo_namigusa]
A kraj sezonske nabave i godina prolazi si izostavio. [emo_zacudjen][emo_smijeh][emo_namigusa]