Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 17.542 | 358 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
@wunder
jel to i meni pokusavas prodat one spike od 1000% ko ovdje na forumu?? [lol]
Čini mi se da sam čitao o respektabilnih 1400%
BDI još zaronio. Trenutno je korigiran za 35% u odnosu na ATH prije dva mjeseca. Istovremeno ATPL se korigirao samo 18%. Čini mi se da ne bu dobro.
Ovo je strašno
http://finance.yahoo.com/q?s=DRYS+DSX+EGLE+ESEA+EXM+GNK+NM+QMAR+TBSI&d=t
[bye]
BDI još zaronio. Trenutno je korigiran za 35% u odnosu na ATH prije dva mjeseca. Istovremeno ATPL se korigirao samo 18%. Čini mi se da ne bu dobro.
ajde molim te objasni odakle ti ideja da je ovo linearno povezano ili bi trebalo biti povazano?
Bojim se da će se sutra trgovati na granici od 3000.
Meni lakše! Dvojim između dokupa JDPL i ATPL, ukoliko padne na 3000 radije ću uzeti ATPL!
Sve u svemu, morat ćemo se strpiti još 2-3 tjedna ovih turbulencija na brodarima, a onda mislim da više nemamo straha…nebo je limit[thumbsup]
asdfgh123: ” BDI još zaronio. Trenutno je korigiran za 35% u odnosu na ATH prije dva mjeseca. Istovremeno ATPL se korigirao samo 18%. Čini mi se da ne bu dobro. ” ajde molim te objasni odakle ti ideja da je ovo linearno povezano ili bi trebalo biti povazano?
Pa i nije linearno. To je po funkciji ln logaritma povezano preko druge derivacije svih brodarskih indeksa.
Svi prijevoznički indeksi su opet korigirani po najnovijem izvještaju. Naravno da nije sve linearno, ali nije ni ugodno da sve pada.
da se malo nadovežem na raspravu miga i wunderkinda ako mi dozvoljavate, naime, meni je upravo nevjerojatan podatak da ozbiljan investitor može prodati dionicu koju je kupio po 3700kn za 2800kn ili za 3000kn???!!!!??? ako netko nije spreman istrpjeti gubitak od 50% godinu,dvije dana onda neka ide raditi nesto drugo, za takve ljude nije burza definitivno.
daj ne trkeljaj
Zvao ti to trkeljanjem ili ne sutra će se trgovati na razini 31xx, a najniža bi mogla zaroniti i blizu 3000.
BTW jedan komentar, bilo je velikih ulaza na 3500 i nitko ih nije najavio niti su se poklopili s bilo kojim našim očekivanjima, predviđanjima, projekcijama, usporedbama… Jednostavno su odlučili i napravili to! Zato se nemojte iznenaditi ako još u Staroj Kineskoj godini budete plakali jer ste baš taj dan prodali misleći vratiti se po nižoj cijeni na kinesko Silvestrovo!