Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
@hugh
Ste tako sigurni da će se limit dignut 17.10., pitanje koliko je to u interesu republikancima – jer ako dignu limit a dobiju izbore za sljedeći mandat nasljedit će fin problem, nešto slično kao što je bilo kod nas imali smo korumpiranu vladu koja je dotrala državu na prosjački štapi i opoziciju koja je je bila najsretnija što je opozicija (vidljivo da nemaju pojma sad kad su na vlasti) i što je najbolje KRADEZ-e će ponovo doć na vlast jer će kurikovci popušit izbore radi finacijske situacije koju su nasljedili a i djelomićno i radi nesposbnosti [emo_smijeh][emo_smijeh].
Sve u svemu zla vremena dolaze – treba kupovat zemlju i od nje se hranit kad sve ode u 3pm [emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Resetiranje sustava i sve nanovo – samo bojim se da se Kinezi neće pomirit s tim i bankrot USA nože vrlo lako prouzročit 3 svjetski rat ,s bankrotom USA idući korak Kineza bi bio nacionalizacija stranih kompanija što bi svjetsko gospodarstvo odvelo u katastrofu – sve u svemu vrlo zamršena situacija.
Pitanje je koliki su republikanci kockari i pod koju cijenu žele zahebat demokrate- uglavnom igraju igru s velkim ulozima [emo_vrtimise][emo_vrtimise]
Inace,prema vozarinama na reports platou,cini se da ce vozarine za panamaxe danas jos porasti.,no potvrda stize oko pola 3.,
Sveti Nikola I Bulker 44.314 1997 Uljanik-Croatia B&W Cr 4×30
Oluja Bulker 41.712 1996 Brodosplit-Croatia B&W Cr 4×25
en bloc 15,50mil.$
exposure
ne kužim link.,što nam govori?.,
Govori crveni plus. Štamparska greška.
Vidjet ćemo danas.
Očito je da rast BDI-a još nije stao.
Sada znamo, brodovi u paru su prodani za 15,5M USD, očekivano rekao bih, što je otprilike njihova neamortizirana knjigovodstvena vrijednost.
@ Craig
To što si malo prerano izašao iz ATPL ne znači da se moraš osjećati kao da su ti sve lađe potonule. ATPL-ove sve plove i nema riječi o potunuću.
Kako je Craig krenuo ja mislim da će početi spominjati posmrtnu pripomoć kao najbolju investiciju. Mislim da je vrijeme da ga moderator pošalje malo na neku egzotičnu destinaciju sa erotskim welnesom i duhovnom obnovom. Spreman sam financijski to poduprijeti ako se slažu još neki forumaši.[emo_smijeh][emo_namigusa][emo_smijeh]
…Pa ne bih rekao da sam prerano izašao – izašao sam navrijeme jer mi je novac trebao za stan (2010 me lik tražio 2200 €, a pri kraju 2012 sam ga dobio za 1550 €)
A da si se jos strpio doi danas dobio bi ga za 1200. Znaci vec pusis na njemu.