ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 20:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@hugh
Ste tako sigurni da će se limit dignut 17.10., pitanje koliko je to u interesu republikancima – jer ako dignu limit a dobiju izbore za sljedeći mandat nasljedit će fin problem, nešto slično kao što je bilo kod nas imali smo korumpiranu vladu koja je dotrala državu na prosjački štapi i opoziciju koja je je bila najsretnija što je opozicija (vidljivo da nemaju pojma sad kad su na vlasti) i što je najbolje KRADEZ-e će ponovo doć na vlast jer će kurikovci popušit izbore radi finacijske situacije koju su nasljedili a i djelomićno i radi nesposbnosti [emo_smijeh][emo_smijeh].
Sve u svemu zla vremena dolaze – treba kupovat zemlju i od nje se hranit kad sve ode u 3pm [emo_vrtimise][emo_vrtimise]

Craig

Slazem se s vama.,no sto je alternativa?,bankrot sad i izazivanje nove krize?

Resetiranje sustava i sve nanovo – samo bojim se da se Kinezi neće pomirit s tim i bankrot USA nože vrlo lako prouzročit 3 svjetski rat ,s bankrotom USA idući korak Kineza bi bio nacionalizacija stranih kompanija što bi svjetsko gospodarstvo odvelo u katastrofu – sve u svemu vrlo zamršena situacija.
Pitanje je koliki su republikanci kockari i pod koju cijenu žele zahebat demokrate- uglavnom igraju igru s velkim ulozima [emo_vrtimise][emo_vrtimise]

Inace,prema vozarinama na reports platou,cini se da ce vozarine za panamaxe danas jos porasti.,no potvrda stize oko pola 3.,

Craig

Posljedice bi bile nesagledive i bas zato razum mora prevladati

Sveti Nikola I Bulker 44.314 1997 Uljanik-Croatia B&W Cr 4×30
Oluja Bulker 41.712 1996 Brodosplit-Croatia B&W Cr 4×25
en bloc 15,50mil.$

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

exposure

ne kužim link.,što nam govori?.,

Govori crveni plus. Štamparska greška.
Vidjet ćemo danas.
Očito je da rast BDI-a još nije stao.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Sada znamo, brodovi u paru su prodani za 15,5M USD, očekivano rekao bih, što je otprilike njihova neamortizirana knjigovodstvena vrijednost.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

@ Craig
To što si malo prerano izašao iz ATPL ne znači da se moraš osjećati kao da su ti sve lađe potonule. ATPL-ove sve plove i nema riječi o potunuću.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Kako je Craig krenuo ja mislim da će početi spominjati posmrtnu pripomoć kao najbolju investiciju. Mislim da je vrijeme da ga moderator pošalje malo na neku egzotičnu destinaciju sa erotskim welnesom i duhovnom obnovom. Spreman sam financijski to poduprijeti ako se slažu još neki forumaši.[emo_smijeh][emo_namigusa][emo_smijeh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

…Pa ne bih rekao da sam prerano izašao – izašao sam navrijeme jer mi je novac trebao za stan (2010 me lik tražio 2200 €, a pri kraju 2012 sam ga dobio za 1550 €)

A da si se jos strpio doi danas dobio bi ga za 1200. Znaci vec pusis na njemu.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@frankie
Razmišljao sam i o tome što da sam još čekao jer lik koji mi je prodavao bio u hebenim kreditima – ali situacija me je nagnala da kupim -tako da ne mislim da sam na gubitku jer ipak je ovo investicija dugoročna nešto ala Kormilar na atpl-r-a [emo_smijeh]

New Report

Close