ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 01:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Još malo i evo nas na 16000 USD a cijena se ruši na razine kad smo bili na 12000 USD!

ne ruši nitko ništa nego na ZSE nema keša! stranaca nema, a naši fondovi u domaće dionice ne ulažu niti 10% portfelja!
normalno je da onda ljudi koji su s ovom dionicom u plusu 50-100% prodaju sve ili dio pa kupuju nešto drugo što procijene da ima šanse više porasti u % od ATPL za koju je teško očekivati da će u skoro vrijeme jače skočiti iznad 400 kn
[/quote]

ja ne vidim niti jednu dionicu na ZSE koja ima veći potencijal rasta, tako da ovo sa prekrcavanjem po meni ne drži vodu…naime mnogi misle da ako je nešto naraslo u godinu dana 100 % ne može više rasti već padati, a ja sam duboko uvjeren da će za godinu dana cijena biti za još 100% viša …

Leconte

Svi je vide ondje na razinama gdje su zaglavili, ali nakon duplog rasta i kraja szonske nabave slijdi hlaďenje i vraćanje u surovu stvarnost.
Nije nagovor na P/K dionica.

sta je bilo sa sezonskom nabavom prosle godine i razinama vozarina ?? inače Zmajki moj je ulaz 296 tako da san zaglibija i nisan , iman ih 500 komada ako ćemo o Atpl, ne nasladjujen se ode ka neki likovi koji punu forum kad počne padat akad raste onda su zauzeti, ovakvog jala ima samo u Hr , zato nam i je ovako

Leconte

Svi je vide ondje na razinama gdje su zaglavili, ali nakon duplog rasta i kraja szonske nabave slijdi hlaďenje i vraćanje u surovu stvarnost.

neću ništa odvratiti, samo ću pričekati i pozdraviti na 400, pa na 420, pa na 450 itd. postat ćemo mi još dobri prijatelji cxy.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Leconte

ne znam imaš li krvu sliku o ovoj firmi slučajno ili namjerno…kakva je to surova realnost ?
to da imamo flotu staru 5 godina sa uskoro preko miljun tona nosivosti? to da svi predviđaju oporavak vozarina čemu i svjedočimo zadnjih dana?
to da hoteli posluju odlično ?
to što je stvorena nova vrijednost izgradnjom poslovnog centra?

što je tu surova realnost? educiraj nas molim te…
koja hrvatska firma ima potencijal rasta dobiti u sijedeću godinu dvije?
HT? građevinari? banke? …osim dalekovoda koji je kockanje ne vidim firmmu koja može značanije porasti osim brodara…

netko je pitao za bdi link. a nekolicina se prave vazni sa objavom.. u 13 h london time se objavljuje svaki radni dan .http://www.balticexchange.com/default.asp?action=article&ID=554

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

danas panamaxi cca 16000 usd, cape-ovi cca 40000 (ponovo).

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

http://www.dryships.com/pages/report.asp

BDI + 31. 2146 bodova

lijepo, nemojte da vas zavara crvena boja +31, panamaxi iznad mojih očekivanja
http://www.dryships.com/pages/report.asp

koja hrvatska firma ima potencijal rasta dobiti u sijedeću godinu dvije?
HT? građevinari? banke? …osim dalekovoda koji je kockanje ne vidim firmmu koja može značanije porasti osim brodara…

ne mogu “značajnije porasti”? pravi si diplomat [emo_namigusa] osim brodara, mislim da će za svaku dionicu na ZSE biti uspjeh ako joj se cijena u sljedeće dvije godine ne prepolovi.

Investmir

Vozarine su porasle na ove razine zbog sezonske nabave koja prolazi pa tako i ovaj bdi uskoro kreće nazad.

Dionica je porasla uduplo od početka godine, tako da ovi što se istresaju na ovim razinama znaju što rade nakon promjene smjera BDI-a, a sezonska nabava je pri kraju, ponovno ćer biti aktulana stara priča višak novogradnji male vozarine, tako da oporavak o kojem pričate će biti dug i neizvjestan.

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

New Report

Close