ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 04:25
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nažalost imaoca, ako dionice sada padaju znači da će vozarine uskoro( pa nek to bude i za 2 mjeseca) početi padati. Na burzi se to percepcionira i do 1-2 godine unaprijed. Mogli bi opet ispod 200 a možda i 100 a možda i niže. Hvala lijepo, ovo je kocka, kako je rekao i NB. Istina mogli i na 500 kn još jedno vrijeme rasta, no tko će uspije izaći kad krene rušenje. Dakle rast moguć 100 kn a pad 300. ne isplati se.

Cijena DRYS je pala zbog novog izdanja dionica:

DryShips Punishes Shareholders with Yet Another Capital Raise
DryShips Inc. (DRYS) has been addicted to raising capital via share sales in the past, and shares are facing real pressure on Monday based on yet another stock offering. The shipping player announced on Friday after the closing bell that it entered into an equity offering sales agreement with Evercore Group to sell up to $200 million of common shares in the company.

Share sales will be made on the Nasdaq Global Select Market or in other transactions at market prices at the time of sale or at negotiated prices. DryShips was quoted saying that it believes this is an opportune time to flexibly access the equity capital markets in order to reduce some or all of its funding needs through 2014. The company put those funding needs at about $150 million.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nažalost imaoca, ako dionice sada padaju znači da će vozarine uskoro( pa nek to bude i za 2 mjeseca) početi padati. Na burzi se to percepcionira i do 1-2 godine unaprijed. Mogli bi opet ispod 200 a možda i 100 a možda i niže. Hvala lijepo, ovo je kocka, kako je rekao i NB. Istina mogli i na 500 kn još jedno vrijeme rasta, no tko će uspije izaći kad krene rušenje. Dakle rast moguć 100 kn a pad 300. ne isplati se.

kolega lojtra, vi percipirate godinu dvije unaprijed. to je sjajna stvar vidjeti u budućnost. vi mora da ste bogat čovjek, mislim s takvim sposobnostima.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Cijena DRYS je pala zbog novog izdanja dionica:

DryShips Punishes Shareholders with Yet Another Capital Raise
DryShips Inc. (DRYS) has been addicted to raising capital via share sales in the past, and shares are facing real pressure on Monday based on yet another stock offering. The shipping player announced on Friday after the closing bell that it entered into an equity offering sales agreement with Evercore Group to sell up to $200 million of common shares in the company.

Share sales will be made on the Nasdaq Global Select Market or in other transactions at market prices at the time of sale or at negotiated prices. DryShips was quoted saying that it believes this is an opportune time to flexibly access the equity capital markets in order to reduce some or all of its funding needs through 2014. The company put those funding needs at about $150 million.

to je dobro znati.,ista tako, drys je u posljednjih mjesec dana narastao, ako se ne varam, za nas ovdje nevjerojatnih 60-70 posto.,dok smo mi odnosno atpl ubilježili isto tako nevjerovatnih 20 posto.,

Invest

Odakle dolazite iz sektora,koji 5 godinu radi u velikim problemima, a zadnje dvije sa gubicima,a i sezona je pri kraju, kuda će te onda.

cxy, već jednom sam vas pozdravio na 400. uskoro budem opet. sav jad i bijeda grobexa ne mogu srušiti atpl, mogu se praviti slijepi, mogu dušebrižiti i spemati, ali vozarine i keš iz njih će imati zadnju riječ
p.s. ništa ne brinite, spomenut ću vas se i na 500, nije beg cicija

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ne radi se o tome sta san ja mislija već o tome šta vas par sviri , dok raste nema vas nigdi jer OČITO da ne možete podnit da neka dionica u ovom slučaju ATPL raste, zato …ete po njoj kako god van se ukaže prilika pa onda kad kupita ka Lojtra onda je super, ma sve je ok, meni je nejasno da vi kao da želite da na ZSE sve propadne i da se agonija naše burze nastavi, inače šta mislite cx, lojtra , vranjo da vi možete odredit smjer sa pljucanjem na sav glas

a nemozete ni vas nekolicina koji ste zaglibili odredit smjer
vidim GNK preko 6% minusa…isto izdaju dionice ili ?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Heh, izgleda da su prejake "struje" na 400 kn da bi se dionica tamo održala, pa se vraća prema 300 u mirno more.[emo_smijeh]

tako si govorio i za 380, pa smo to precvikali ko keks. danas za mene bio povoljan dan za laganu kupnju.ako bude još niže ,super.za ove razine od 300 što kažeš se nikad ne bih kladio s obzirom na trenutno stanje vozarina i povoljan forecast. to bi se jedino moglo dogoditi ako bi se u isti dan 2-3 broda od atpl nasukali.[emo_smijeh]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Drys 7 % u minusu u predmarketu….lako ćemo kad probijemo 400, ha?
http://finance.yahoo.com/q;_ylt=ArO.DOxJBBiYIwXlAWzK7FILv7gF;_ylu=X3oDMTExMjJxdDlvBHBvcwM3BHNlYwN5ZmlRdW90ZXNUYWJsZQRzbGsDZHJ5cw–?s=DRYS

lojtra , daj nemoj molim te i ti ko craig.prvo svom silom prema gore, a onda prema dolje. ispada da ova firma kad imamo dionice vrijedi tih 5-6 dana , a onda kad prodamo , ne valja tih 5-6 dana dok ih ponovo ne kupimo.[emo_smijeh] ali,dobro, sve ok.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $38350 (UP 551)
BPI Average of the T/C routes $15610 (UP 260)
BSI Average of the T/C routes $11784 (UP 141)
BHSI Average of the T/C routes $8800 (UP 116)

Ovo je puno važnije od dnevnog pada cijene dionice, sve će to doći na svoje mjesto, međutim prvo treba ošišati ovce, deja vu. Očito je BDI potega prebrzo i previsoko za jake igrače što kontroliraju cijene na ZSE, iznendilo ih je pa bi se još malo jeftino imbarkali.[emo_ljut]

netko pokušava bacati dimne bombe…BDI raste a mi padamo za 4.3 % koja smijurija…naivce treba navesti na paniku i pokupiti im dionice …samo sve je manje naivaca ovdje, ljudi su već naučili lekciju…15.600 $ na dan se ne može ignorirati … pametni akumuliraju, sada prodavati zbilja mogu samo oni kojima treba za koricu kruha

dobro je, dobro,, čim se ovako žestoko počelo navijati za dolje 🙂

sada dečki morate početi prodavati naveliko da dođemo do 100-200 ili koliko želite(nažalost u prodaji vas neću pratiti), ali u kupnji po tim cijenama bi mogao i ja još malo, bar par sto komada 🙂 pogotovo sad kad se može ugovoriti brod za 18.000$ na 6 mjeseci ili 13.500 $ na godinu dana, i ploviti mirno bez gubitaka

New Report

Close