ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 10:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čini se da niti danas neće krenuti promet ako netko opet ne proda 5 komada kao u petak, nakon čega je sve oživjelo.
Ovaj članak sa Kulašom daje nadu za nekakav optimizam.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Kulaš me oduševio intervjuom i iznenadio hrabrom i istinitom usporedbom o nekad i danas stanju u struci da ne kažem profesionalnosti. Nije tako samo u brodarstvu. Tako je svugdje. Dođe ti mulac na intervju za posao i prvo pita kolika će mu biti plaća ko da ja ovisim o njemu i njegovoj sposobnosti a nema apsolutno nikakvih referenci i dokaza da se u poslu pokazao i dokazao. Loši komentari na njegovu priču su komentari LUZERA i ništa drugo. Naša kultura rada za razliku od mnogih vani je na jako niskom nivou a za to je kriva i vrlo loša organizacija obrazovanja. To je katastrofa. Vani nakon obrtničkih škola dobijete odlične majstore a kod nas samo još jedan nerješiv problem.

Načelno se slažem s vama ali unaprijed osuđivati nekog jer pita kolika će mu biti plaća je besmisleno. Pa plaća je pojedincu najvažnija stvar.
Iz intervjua mi se nekako čini kao da Kulaš kuka što oni obučavaju mlade kadrove, a onda oni odlaze u inozemstvo koji kao ne zapošljavaju nego otimaju. Takve konstrukcije su potpuno promašene, a da ne kažem nešto teže.

Još 55 komada na bidu po 392. Tko prvi njegova djevojka. A onda bi se mogla otvoriti rupa na bidu. tako je to kod nas.

Čini se da niti danas neće krenuti promet ako netko opet ne proda 5 komada kao u petak, nakon čega je sve oživjelo.
Ovaj članak sa Kulašom daje nadu za nekakav optimizam.

Biti ce,prvo drhtavci moraju prodati sitno

lojtra* dosao si pameti i prodao ?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@ Lojtra
Druk nadolje? Nemoj zaboraviti da su do maloprije postojala dva bida od po 100 komada i jedan od 77 komada koji su se makli ne želeći nabijati cijenu. Ti su u namjeri kupnje i vjerojatno će se opet pojaviti. Sada su vjerojatno negdje niže na čekanju sa manjim istaknutim brojem dionica dok se situacija malo ne razvije.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Taj od 100+100 komada se non stop tu negdje panično vrti i uglavnom gubi i novac i vrijeme. Sada je već na 100+77 komada. Tipična zaluđenost mutinickovima koji drukanjem čas up čas down skupljaju lovu od naivaca. Opet predlažem moderatoru da imoderira nickove, ako mu treba pomoć ja znam sigurno jednog koji ima dva nicka.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

… Opet predlažem moderatoru da imoderira nickove, …

Potpisujem.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

S obzirom da ova krivulja (još) ne pokazuje tendenciju pada, mislim da nije vrijeme za skroz se istresti. Ali svatko je kovač svoje sreće (i zarade).
http://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND/chart

Načelno se slažem s vama ali unaprijed osuđivati nekog jer pita kolika će mu biti plaća je besmisleno. Pa plaća je pojedincu najvažnija stvar.
Iz intervjua mi se nekako čini kao da Kulaš kuka što oni obučavaju mlade kadrove, a onda oni odlaze u inozemstvo koji kao ne zapošljavaju nego otimaju. Takve konstrukcije su potpuno promašene, a da ne kažem nešto teže.
[/quote]
Slažem se kolega sa vama 100%. Mladima treba davati najveće plaće u firmi da nas ne kritiziraju i da riješe egzistenciju čim prije. Dapače treba ih odma ubaciti na najviše funkcije i po mogućnosti da su podobni politički kadrovi prisutni u vrhu politike. Mislim da je to najbolje rješenje.[emo_palacd]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Vranjo,kaže Kulaš da su KOMPANIJE potrošile rezerve i otežano posluju,tu on misli na ova naša manja 2 brodara koji jedva i plaće isplaćuju na vrijeme,a Atlantska cvijeta i ima više casha nego zlatne 2007.g.S povratom 155 mil kn iz skvera i ovom prodajom 2 stara broda ce imati više od 300 mil kn casha,tj. više od 200 kuna po dionici.
A nebrodarski dio Atlantske vrijedi min. 430 kn po dionici+ 200 kn casha=630 kn dionica vrijedi bez brodova.

@lapad
Ja bi kupio ovu dionicu bez brodova po 400 ako se može![emo_mrgud]

New Report

Close