ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Taman je netko mislio izburekčiti na 392, ali avaj… nein,nein.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

kako može rasti , kad je završila sezonska nabava??

Ovaj što je naumio na picu i prodao 100 kom na 397, sada se vratio i kupio po 400. Izgleda da neće biti ni za čaj.[emo_naivan] Morat će curka stavljat obloge prek vikenda.[emo_smijesak] Ili će ipak nadoknaditi štetu?

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Prije nekoliko dana bio je lijep članak ,gdje čovjek lijepo kaže da pravi rast slijedi tek polovinom 10.mjeseca!

400.10 kn, 300 kom na kupnji [emo_plazi]

hehehe, al su natrpali ovog navlakača s 300 komada na 400 kn [emo_smijeh]

15 350, kolega falco. uvijek točnu informaciju pružiti, he, he 🙂

a šestomjesečni ugovori su po 18.500 $,, a sa time se već fino zarađuje, tako da nema zime ovu zimu 🙂

hehehe, al su natrpali ovog navlakača s 300 komada na 400 kn [emo_smijeh]

Zašto navlakač?

Opet stoji 200 kom na 400 kn.

polako, krece mozebitni slom postojece ekonomije, sve je to pre napumpano a realna ekonomija ne prati monetarnu…

mislim da je sada biti u cashu najpametnija opcija… Ili evenutualno u dionici koja daje dividendu

ovo sve ostalo je kocka

Ne da se odlijepit od 400 kuna,poznavajući ZSE ko zna oće li ubrzo….ja se iskreno nadam da će vrlo brzo 🙂

Prije nekoliko dana bio je lijep članak ,gdje čovjek lijepo kaže da pravi rast slijedi tek polovinom 10.mjeseca!

zato što je u zadnjih 10 mjeseci cijena narasla za impozantnih cca 100 % ili…?

Zašto navlakač?
Opet stoji 200 kom na 400 kn.

Nema ga više, natrpali su i njega, netko veći počeo se iskrcavati, svaka kupnja koja dođe na 400 kn odmah je poklope [emo_smijeh]

New Report

Close