ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 19:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

uživajte

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $36265 (UP 196)
BPI Average of the T/C routes $14538 (UP 222)
BSI Average of the T/C routes $11428 (UP 59)
BHSI Average of the T/C routes $8550 (UP 33)

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Do petka 400 sigurno pada[emo_smijeh]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Čini se da će biti dosta otpora prije 400 kuna kao neke okrugle brojke. Kad pređe tu granicu valjda će biti lakše nabirati po kunu ponude naviše ovima na lijevoj strani.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Čini se da će biti dosta otpora prije 400 kuna kao neke okrugle brojke. Kad pređe tu granicu valjda će biti lakše nabirati po kunu ponude naviše ovima na lijevoj strani.

to ja najmanji problem.,samo nek vozarine nastave rasti pa cemo mi 400 pregazit ko plitak potok.,a i 500,naravno, uz rast vozarina.,

Pa koliko vidim na desnoj strani je gomila naloga prije 400 kuna, a lijeva strana nije baš zgusnuta do bola. Bit će ovih 400 kuna nešto tvrđi orah. A i za vozarine je pitanje kojim će tempom rasti ili će stagnirati. Sve je to vrlo relativno.
U svakom slučaju rast je dobro došao.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

http://finance.yahoo.com/quotes/NMM%2CNM%2CSB%2CPRGN%2CSBLK%2CSHIP%2CBALT%2CFREE%2CDRYS%2CDSX%2CEGLE%2CESEA%2CEXM%2CGNK?
[emo_zacudjen]

Pa koliko vidim na desnoj strani je gomila naloga prije 400 kuna, a lijeva strana nije baš zgusnuta do bola. Bit će ovih 400 kuna nešto tvrđi orah. A i za vozarine je pitanje kojim će tempom rasti ili će stagnirati. Sve je to vrlo relativno.

ni stagnacija nije loša na ovim razinama.,i to bi značilo da svakom danom atpl vrijedi sve više.,makar ja tipujem na barem blagi rast panamaxa.,prošle je godine u ovo vrijeme vozarina bila ispod 4000 usd a sada je iznad 14000 usd sa daljnjom tendencijom rasta.,

mislim da je to potpuno nebitno i promijeni se u trenu…kad krene kupovina ne stignu se nalozi pomaknuti…koliko sam puta kupovao direktno po ASKU, ne želeći se nadmetati za par lipa, osim toga pravi kupac ne postavlja nalog nego grabi ako je trend UP jednako kao što u panici tuku po BIDU bez da trepnu …ovaj BID/ASK je po meni čista kozmetika

@Leconte je u pravu to je mješavina tehničkog uravnoteženja K/P-ea prema potrebi i burek ponude. Pravih naloga da i nema, a smiješnih ima na svim dionicama. Otkad tamo vise pitaj boga ali definiraju K/P odnos svakako. Kad se bude trgovalo sa 10-ak kila komada dnevno onda možemo govoriti o nekoj trgovini. Ovako se vratari dobacuju loptom a ekipe to prate pogledom sa povremenim uklizavanjima.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

mislim da je to potpuno nebitno i promijeni se u trenu…kad krene kupovina ne stignu se nalozi pomaknuti…koliko sam puta kupovao direktno po ASKU, ne želeći se nadmetati za par lipa, osim toga pravi kupac ne postavlja nalog nego grabi ako je trend UP jednako kao što u panici tuku po BIDU bez da trepnu …ovaj BID/ASK je po meni čista kozmetika
[/quote]

Istina je, promijeni se u trenu kad … Samo to kad nikako da ozbiljnije krene. Dakle, na snazi su postojeći nalozi. I to do daljnjega. To je ono što je realnost. A ovo kad će se još čekati.

Moja prognoza je da bi Bdi danas mogao gore za 50 tak bodova,napominjem samo prognoza,nije nagovor niti na kupnju niti na prodaju!

Fearnleys Week 40 2013
03/10/2013

Panamax
After recent weeks rally in both hemispheres, we experienced a slowdown
end of last week. With the Chinese away for holidays this week several
players expected that the market would come off and we did experience a
correction to the market with volumes of concluded business going down.
But a clear market direction was not to bee seen until today. Fresh cargoes
have entered the market both in the Feast and in the Atlantic and we
especially see more coal cargoes from USG and USEC for October dates –
Rates have again started to climb. Tarvs are now being paid ard usd 15/17k
depending on duration and redly while Pac rounds are fixing aroud the same
levels. FFA values are again giving suport to the period market and 1 year
deals being concluded in region of usd 12/13k for feast delivery. We do
expect the market to keep this strong for the remaining week much suported
by the demand in the Atlantic basin.

http://drg.blob.core.windows.net/hellenicshippingnewsbody/pdf/fearnleys/fw_week_40_2013.pdf

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

New Report

Close