ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 15:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

klasična buy dionica .

pa što si je onda prodao neki dan? ili ti je ona “buy” samo dok je ne prodaš? [emo_smijeh]

ja je kupujem, ne znam za tebe .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

2-3 brodara vani su se jučer pred kraj zazelenila. Očekujem tako i sve ostale iako treba znati da su vani puuuuuuuuuuuno više rasli zadnjih mjeseci pa mi nije jasno zašto smo ih jučer pratili u padu.

Svi postovi od jučer navečer gdje sam dao linkove stranih analitičara o prognozama rasta vozarina su mi izbrisana!!!???

@Craig
Strane burze su u plusu. Tolko o problemima..pa to će se uvijek pisati.

Hotel Hilton imperial i hotel Lapad vrijede minimum 250 kuna po dionici,stara upravna zgrada 80-100,nova zgrada-neprodani dio minimum 100 kuna=minimum 430 kuna po dionici.KAD CIJENA ATPL NA ZSE BUDE 430 kn tržište na ZSE ce vrednovati BRODARSKI DIO ATLANTSKE 0 KUNA PO DIONICI.a vi ovdje pričate samo o brodovima i vozarinama,a tržište ga vrednuje ispod 0 kn po dionici.

reagirao sam na rezon, tijek misli. mislim, to što je craig zaključio jednostavno nema veze s vezom. sad je u problmu jer se demokrati i republikanci ne mogu dogovoiti. pa dem i rep se ne mogu dogovoriti već 200 godina pa im to ne smeta da dobiju dva svjetska rata i sada vode jedno tri po cijelom svijetu.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

opet se na brzaka pokušava dići cijena ATPL prije nego izađu podaci o vozarinama [emo_smijeh]

Gornji limit za danas cca 406 kn.[emo_palacg]

Lojtra

Koji je donji.

Što li će uopće vozarine danas reći? Možda štogod zelenog?

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Što li će uopće vozarine danas reći? Možda štogod zelenog?

na žalost, pad se nastavlja [emo_vrtimise]

BCI Average of the T/C routes $36069 (DOWN 356)
BPI Average of the T/C routes $14316 (DOWN 72)
BSI Average of the T/C routes $11369 (UP 90)
BHSI Average of the T/C routes $8517 (DOWN 3)

New Report

Close