Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
klasična buy dionica .
pa što si je onda prodao neki dan? ili ti je ona “buy” samo dok je ne prodaš? [emo_smijeh]
ja je kupujem, ne znam za tebe .
2-3 brodara vani su se jučer pred kraj zazelenila. Očekujem tako i sve ostale iako treba znati da su vani puuuuuuuuuuuno više rasli zadnjih mjeseci pa mi nije jasno zašto smo ih jučer pratili u padu.
Svi postovi od jučer navečer gdje sam dao linkove stranih analitičara o prognozama rasta vozarina su mi izbrisana!!!???
@Craig
Strane burze su u plusu. Tolko o problemima..pa to će se uvijek pisati.
Hotel Hilton imperial i hotel Lapad vrijede minimum 250 kuna po dionici,stara upravna zgrada 80-100,nova zgrada-neprodani dio minimum 100 kuna=minimum 430 kuna po dionici.KAD CIJENA ATPL NA ZSE BUDE 430 kn tržište na ZSE ce vrednovati BRODARSKI DIO ATLANTSKE 0 KUNA PO DIONICI.a vi ovdje pričate samo o brodovima i vozarinama,a tržište ga vrednuje ispod 0 kn po dionici.
reagirao sam na rezon, tijek misli. mislim, to što je craig zaključio jednostavno nema veze s vezom. sad je u problmu jer se demokrati i republikanci ne mogu dogovoiti. pa dem i rep se ne mogu dogovoriti već 200 godina pa im to ne smeta da dobiju dva svjetska rata i sada vode jedno tri po cijelom svijetu.
opet se na brzaka pokušava dići cijena ATPL prije nego izađu podaci o vozarinama [emo_smijeh]
Lojtra
Koji je donji.
Što li će uopće vozarine danas reći? Možda štogod zelenog?
Što li će uopće vozarine danas reći? Možda štogod zelenog?
na žalost, pad se nastavlja [emo_vrtimise]
BCI Average of the T/C routes $36069 (DOWN 356)
BPI Average of the T/C routes $14316 (DOWN 72)
BSI Average of the T/C routes $11369 (UP 90)
BHSI Average of the T/C routes $8517 (DOWN 3)