Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
danas počeo kupovinu, pa što bude ….
Čestitke kupcu po 362.[emo_palacg]
Blažen bio onaj što je danas prodao na 379 kn ona svoja tri komada. Ha-ha!
Nanjušio čovjek kako se to radi.
Blažen bio onaj što je danas prodao na 379 kn ona svoja tri komada. Ha-ha!
Nanjušio čovjek kako se to radi.
3 komada, jedva tisuću kuna. prije nego što legnem u grob, grobex će me dotući. kakva zarada, kakva promisao, kakva vizija. ostajem ovdje da učim dalje od majstora.
@ investimir
Valjda više nije imao. Trebalo mu za režije ovaj mjesec. Nije niti sanjao da će potom cijena pasti.
Čini se da je otpor na 360 kujna kao i jučer. Čini se da je tu malo žilavija granica. I ja ju podržavam svojim nalozima.
nitko ne posta 2 dana crvenila…
http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1
danas počeo kupovinu, pa što bude ….
i ja kupio još atpl danas.,nekako mi ova cijena dionice izgleda predstečajno a stečaj ovdje ne očekujem pa sam bez straha kupio.,
Danas u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije predsjednik Uprave ATPL kap.Kulaš kaže da su naručili 2+2 broda od 38.800 dwt sa isporukom 2015/2016,držim da bi bilo zakonski to objaviti i na ZSE jer takova info može utjecati na cijenu dionice.
makalu
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/Cbev9HuxSFG5evoYsyvVAg==.pdf
to je objavljeno još 26.04.2013.
Aktuelno
pa di ste bili do sad.,da sam to vidio ranije kupio bi danas još više.,mislim da je bal vampira ovdje prošao kad se krenulo od 200 prema gore.,
….također naglasio da se oporavak vozarina očekuje 4q 2013, te u 2014. godini, s tim da će oporavak biti polagan i postepen.(kao što vidimo, oporavak vozarina je već počeo,a za Kulaša već tipično odmjerene i ne nagle izjave) Ovdje se može očekivati i pokoja kupnja ostalih članova uprave ATPL.
klasična buy dionica .