Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
čitajte malo analize i donosite sami zaključke . što se tiče kolege Exposure, čovjeku nemate što zamjerit , kupio na nižem , prodao na višem i čovjek zaradio i svaka mu čast. ako je nešto i drukao, ali ga morate slušati, svakome ostaje pravo za to slušati ili ne slušati ga . inače, tko nema pojma o shippingu i ulazi ovdje zbog komentara na forumu , ne bih mu savjetovao da ulazi u brodarske dionice .
Nemam ja nikakvog gnjeva,a lekcije iz brodarstva nemoj meni dijelit.Ja od njega zivim jako dobro evo vec punih 17 godina.
a evo i ja već 28 godina ….
Kockari činjenica je da je jučer BDI porastao sad ne bi vodili ove “stručne” razgovore.
Kockari činjenica je da je jučer BDI porastao sad ne bi vodili ove "stručne" razgovore.
Ovdje su na forumu razna razmišnjanja, pa tako i to da je dionica odradila svoj rast i to dobar u ovoj godiini, a to što su neki zaglavili na večim razinima, pa svi znamo da to ne ide preko noći (morati će pričekati te razine), nakon sezonske nabave bdi će pjevati strau pjesmu, zato je sada ovakvi sentiment, i monogi su se jučer dobro iskrcali, rauzmjem da su ukrcani ljuti.
Nije nagovor na K/P dionica.
Pozdrav.
pustite čovjeka neka trejda i piše što misli, pa ako je rekao da je prodao onda jasno i da misli da će cijena dolje pa valjda to može i napisati, sigurno ne bi prodao da misli da će sutra preko 400.
Ja sam spreman za novi ukrcaj ako bdi ode gore. Ne pravi se grbav, svi mi želimo zaraditi ali ne blačenjem dionice nakon iskrcaja. Prodaj pa šuti i kad krene rast pjevaj.
@ Kliring
Ti misliš da ja nisam spreman za ukrcaj ako BDI zazeleni?
Možda ću do kraja dana morati kupovati i po skuplje nego sam jučer prodao. Ništa ovdje nije sigurno, dok nije sigurno.
No, vidjet ćemo.
Depresivci koji se žele izliječiti neka kupuju na ovim razinama. Biti će im kul za dan-dva. Cijena je povoljna.
frenkie ovdi je previše njih bilo u plusu ,uvalili su dionice mandrilima ,tipično za trgovanje ,pogotovo za pohlepne
Cijela država čeka kud će BDI. Nikad nije bilo napetije, a vikend pred nama.
Kakav će biti vikend ovisi o BDI-ju. Mali plusić bi bio ko naručen. Nije nagovor na kupnju prije vremena.[emo_cool]