ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 20:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,78
1.626
38
42,50
43,00
-1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

držte gaće danas![pray]

A ne mislim da danas treba razvezat gaće kad padne, a ja osobno se nadam da bu
[proud]

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Ono što je zanimljivo da se čeka rasprodaja i onda se velikim nalogom jednostavno pomete sve na prodaji, to se već desilo par puta. Bit će zanimljivo danas, u svakom slučaju držte gaće danas![pray]

Ma dosta smo mi ovdje držali tuđe gaće, a za naše nema brige!
Ljudi, rasprodajte ATPL jer vam ta FIRMA ništa ne valja! I uložite novac u dionice, nisu firme za vas!
Ja sam još keša pripremio, stavit ću naloge na kupnju i idem u šetnju s obitelji!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Che: ” Ono što je zanimljivo da se čeka rasprodaja i onda se velikim nalogom jednostavno pomete sve na prodaji, to se već desilo par puta. Bit će zanimljivo danas, u svakom slučaju držte gaće danas![pray] ” Ma dosta smo mi ovdje držali tuđe gaće, a za naše nema brige! Ljudi, rasprodajte ATPL jer vam ta FIRMA ništa ne valja! I uložite novac u dionice, nisu firme za vas! Ja sam još keša pripremio, stavit ću naloge na kupnju i idem u šetnju s obitelji!

Ma kolega misko imas pravo ja danas necu ni pogledati burzu tj nastojat cu je dva tjedna uopće ne gledati nema smisla, a sad idem raditi samo gubim vrijeme ovako da mi sef zna uff

U JDD-u nam je interesantno samo 15-ak dionica
Odluku Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga da mirovinskim fondovima fleksibilizira uvjete
ulaganja upravitelji obveznih mirovinskih fondova su dočekali s olakšanjem.
Na samom kraju prosinca Hanfa je mirovinskim fondovima konačno dala zeleno svjetlo za ulaganja u Kotaciju javnih dioničkih društava Zagrebačke burze. Donijela je tako odluku za koju su dugo lobirali fond menadžeri mirovinskih fondova, u čijim se krugovima neslužbeno može čuti kako je za to bilo krajnje vrijeme.

…ostatak teksta s navedenim dionicama u koje ulažu mirovinski fondovi…
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=93ed7fd3-a501-4855-b0f5-23c5c11d9de2&ref=lastadd

zg 28
“Sama poanta nije tolko rušenje cijena nego veča količina na prodaji jer ovo što je sad na prodaji je smješno.”

Potpuno se slažem kolega.

U trenutku uspjeha ne zaboravljaj svoje neuspjehe.

jel može netko postat kupnju/prodaju, zanima me broj kom a ne ponude. Hvala

Malo mog razmišljanja. Daleko sam lošiji od Vas svih što se tiče brodara, ali mislim da ipak znam malo više o fondovim. Velike fondove cijena i ne sikira toliko koliko mogučnost rasta i likvidnost same dionice. Cijena je takva kakvu je tržište odredi i sa tim stvarima analitičari fonda se ne zamaraju. Oni vrše isključivo procjene dali ima mjesta za organski rast firme i koliko je velik. Na koje načine to sad nije relevantno za temu. Ako ga ima i cijena će rasti, nebrinite. Sad ovo što se događa na ATPL nije ništa drugo nego igra fondova. Pa krenite od sebe (ja sam počeo ulazio na ATPL po 790 i ne pada mi napamet prodavat) jeste li ga prodali. Kupnja takve dionice kao što je ATPL ili recimo što se sad događalo na TISK -u je da fonda nakon prve kupnje jednostavno iskorištava nepovoljne informacije u vezi sektora da bi stvorio paniku i to rušenjem cijene. Sama poanta nije tolko rušenje cijena nego veča količina na prodaji jer ovo što je sad na prodaji je smješno.

slazem se
samo se treba sjetiti koje su kolicine prolazile na 3700 i 3500 i nema sumnje da cemo se vratiti na te cijene ubrzo
nista,tko ima casha izvrsna prilika za dokup,tko nema najbolje ne pratiti brodare neko vrijeme

Ovo je iznošenje samo moga mišljenja pa ako neko smatra drugačije bit će mi drago da vidim njegova razmišljanja.

[undecid]

zasto je cijena tako pala i kada ce se oporaviti?

zasto je cijena tako pala i kada ce se oporaviti?

Ne pitaj gluposti,ko to zna

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

k/p 4123/4766
Prema jutros kupnja je malo ojačala!

Ja sam dokupio ,i jos cu ako padne,nek mi do kraja godine dođe do 4000 kn……….ja presretan[lol]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Gatara bas zeli spustiti brodare. U dva dana tri clanka na seebiz

Još malo o vozarinama

Vaš link

New Report

Close