Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Što će biti s cijenom ako BDI i danas zacrveni?
Ajde plašljivci, iskrcajte se do kraja. Odoh ja na pivo pa kad se vratim prodam vam po 410-420 kn.[emo_novac]
a jesi sad navalio kad si prodo , danas od tebe možemo očekivat tu na temi cca bar 10 crnih postova
Lojtra
Ovdje je priča završila, sezonska nabava je pri kraju, čeka se rasplet kuda će vozarine nakon sezonske nabave.
[emo_smijesak]
Zašto si na bidu ako je priča završila?[emo_plazi]
Moje mišljenje;
400 kuna je navlačenje ljudi na kupnju, a cijena je koja po meni vjerojatno više neće biti dotaknuta. S vrijednošću ove dionice treba biti preoprezan. Ovdje su stručni izrazi za većinu špansko selo. Muljatori drmaju i spuštaju cijenu sve niže. I spustit će ju puno niže, koliko će im pasati.
@ tomo7
Tako je to kad znam nanjušiti kad je vrijeme za prodati. I to sada već više puta. Ali i kupiti.
Pa forum i služi da bi se pisalo. Raspiši se i ti. Nitko ti ne brani. Kad bi pisali i oni koji samo čitaju, vjeruj mi bilo bi ovdje puno zanimljivije.
Što će biti s cijenom ako BDI i danas zacrveni?
Jucera u 12:27 si pisao na temi best buy ovo:
“@ lopina
Ako nisi ušao sa opipljivom lovom, ma kako velik bio postotak rasta, na malom ulogu je ipak samo sića zarada.
Ja sam skoncentriran na ATPL i to sa iznosom. Zarada zasada uhu, zadovoljavajuća.
Veselo.”
Onda si se u 15:58 iskrcao i pises na temi ATPL:
“Čini se da je sentiment jasan. Izašao sam na 387 kuna, pa kud puklo. Vidjet ćemo sutra ili za koji dan da li ću kupovati jeftinije ili urgentno opet ulaziti.”
I sad sto ce bit ako danas BDI zacrveni. A valjda smak svijeta i cijela ce im flota potic fondo tako da nema smisla drzat dionice ATPL ni dans ,ni sutra niti ikada vise.
@ Frankie
Nemoj se ljutiti na mene. Ne želim nikome zlo. Samo se bavim. Svi smo ovdje da bismo zaradili. Ili to barem pokušali.
Ajde plašljivci, iskrcajte se do kraja. Odoh ja na pivo pa kad se vratim prodam vam po 410-420 kn.[emo_novac]
Nemoj se vračati prije 14.00 sati dok se objavi BDI. Uživaj. Ako se sa strepnjom može uživati.
Ne ljutim se ja nista. Nego ovakvo drukanje gore i dole ne sluzi nicemu. Danas ce ako BDI slucajno ode 1% u minus neiskusni ulagaci opalit po kupnji samo da sto prije izadju.Onda se cudite zasto su prometi toliki koliki jesu i zasto nitko ne ulaze. A pravi promet je u biti mozda 1/5 onog dnevnog prometa,a 4/5 je jedna te ista dionica istrgovana i isilovana toliko puta da pravi rast nikad nece dozivit.
Kazes samo se bavis i tu si da zaradis.I to je ok.Svak je kovac svoje srece,ali jednostavno ne mogu podnijeti ljude koji kuju svoju srecu koristeci druge kao nakovanj. Sorry ali za to nemam zeludac.
pusti frenki nema tu u od ulagača, upamti da mu se gaće tresu sto puta više nego meni i tebi jer je na dnevnoj razini na iglama a to za zdravlje nije ok, čekat šta kad i oće li pa koliko ćeš dobit il izgubit, ako nemaš para a većina ovih likova nema jer se o tome ne komentira , ne mogu mirno spavat za dobit 500 kn
@ Frankie
Bitno je da se ta jedna-te-ista istrgovana dionica ne može izlizati.
Vidim što te mući i razumijem tvoj gnjev spram moga pisanja.
Moraš razumijeti da za ozbiljniji rast nema još pravih razloga, kao niti dovoljno kapitala na burzi. A dok su valovi, to treba znati iskoristiti.
Reći ću ti da trejdam samo sa jednim dijelom portfelja, a sa jednim većim dijelom čekam kao i ti punooo više razine. Uglavnom postavio sam si situaciju da mi paše i pad i rast. Sve mi je ok. Gledaj to sa te strane.
Nemam ja ništa protiv toga da raste do unedogeld. Ali mi i pad paše. Tako mi je uvijek ok.