Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
[emo_smijeh]Panamax na poziciji Amsterdam di je 5 Ice panamaxa Atlantske 21.500 usd a drugi u mediteranu 32.000 usd dnevno!!!
Kad su zadnji put bile ovakve Panamax vozarine dionica je bila na oko 1000 kuna,a ovi naši stručnjaci se lipare na ispod 400[emo_smijeh]
Do 1000 kuna ask ne postoji. Dionica je srušena bez prometa sa određenom namjerom. Sve što je postignuto je da se kroz 4 godine pojavio pbz skrbnički sa 80 000 komada (koleteralne žrtve)?! Pravi dioničar AP ovo ne daje za sitniš a tih dioničara je još podosta. Burek izmjena je bilo i biti će ih ali to je zanemarivo za zaustavljanja nečeg što se zaustaviti ne može.
Čvrsto ste nakanili probiti 400 kn još prije objave BDI-a? Ajde sretno vam bilo [emo_smijesak]
Molim bez euforije daleko je 2016, a ova sezonska nabava uskoro treba proći pa tako i ovih 14000 koji neće vjerovatno pomoći firmi da opet ne završi godinu u minusu, ipak je ovdje problem višak panamax prostora, šteta što firma nema Capove, zato bez euforije.
Pozdrav.
…a godina pri kraju.
[emo_smijeh]Panamax na poziciji Amsterdam di je 5 Ice panamaxa Atlantske 21.500 usd a drugi u mediteranu 32.000 usd dnevno!!!
Kad su zadnji put bile ovakve Panamax vozarine dionica je bila na oko 1000 kuna,a ovi naši stručnjaci se lipare na ispod 400[emo_smijeh]
Može link? da nebi ja kupio na osnovu tvog posta?[emo_smijeh]
Čvrsto ste nakanili probiti 400 kn još prije objave BDI-a? Ajde sretno vam bilo [emo_smijesak]
Hmmm, neće to ići lako, ispod 400 kn se naslagalo preko 1000 komada, a ima tu i 100H i 200H naloga na prodaji [emo_beztona]
p.s. a i prodaja je brojčano nadjačala kupnju
Ma već nekoliko dana ista igra prvo se počisti prodaja,u međuvremenu se postave nalozi na kupnji,onda se postavi par velikih naloga na prodaji i strašljivci se počnu iskipavat,a onda opet lupi po prodaji,tako da vam uzima i onaj što kupuje po kupnji i po prodaji,.Ako bdi danas bude u plusu nemože ovo nitko zaustaviti!
Molim bez euforije daleko je 2016, a ova sezonska nabava uskoro treba proći pa tako i ovih 14000 koji neće vjerovatno pomoći firmi da opet ne završi godinu u minusu, ipak je ovdje problem višak panamax prostora, šteta što firma nema Capove, zato bez euforije.
Pozdrav.
e si vidio
a ja ako pratiš forum duže, se zahebao pred skoro godinu dana kupio ATPL umjesto stana 🙂 i sad imam za cca 2 stana, a za godinu,dve će bit i za 4,
tako da ću jedan kupit, za vrijednost drugoga ću tebi prodat dionice jer će napokon APTL raditi sa dobiti, pa ćeš i ti moći ući napokon da se ne brineš da će to padati, a za preostala 2 ću ostavit da se tavori u ATPL do nekog High ciklusa opet, ajd živio mi
svkim novim danom u svakom pogledu ova dionica postaje sve podcjenjenija.,ovdje pravi rast još nije ni počeo.,dnevni rast od 3-5% ni ne računam kao rast pri ovakvom drastično boljem outluku za brodare.,u ovim uvjetima rasta vozarina burek trgovanje više nikako nije in.,
ovo je najzdraviji rast. 1-2% dnevno, tjedno jedna manja korekcija i to je to.
ima i tu istine.,veći rast donosi za sobom i veće korekcije.,no ukoliko vozarine nastave ovakav tempo, kad-tad atpl će se “otet” kontroli.,
kako zaraditi na atpl
1. čekaš bdi
2. bdi raste, cijena raste, ja kupujem
3. bdi pada, cijena pada, ja prodajem jeftino što sam jučer skupo platio
4. bdi dalje pada, ja prodajem još jeftinije što sam prekjučer skupo platio
5. bdi raste, cijena raste, ja kupujem skupo što sam jučer jeftino prodao
itd., itd.
na drugim dionicama kvartali ili kod razumnijih polugodišta kormilare cijenom, ovdje svaki dan kao da izađe izvješće.