ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 21:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

to u zadnjoj minuti trgovanja ,iz pouzdanih izvora,cijenu ruše dnevni špekulanti,bitno da je prosječna cijena svakim danom veća…

Makaa

Do kada veća.

naravno da to nitko ne spominje jer onda dolazimo do zaključka da je atpl podcjenjena do bola.,pogotovo ako već u izvješču za ovo godinu uknjiže dobit od prodanih poslovnih prostora i stanova.,sad je samo pitanje kada če taj dio biti odrađen.,pitao sam več nekoliko puta na ovom forumu kad se planira završetak radova i useljenje zgrade.,nitko ne zna ili neće reći.,znam jedino da je netko davno pisao da bi to trebala biti jesen ove godine.,a sad u kojoj je to fazi je neznam ni otprilike.,ali kad taj dio izađe na svjetlo dana u izvješću sigurno će se uvelike osjetit.,

Kako će se uvelike osjetiti i tko će useliti na jesen u prazne stanove? Koliko se vidi na njihovom siteu apc.hr, prodana su samo 3 stana na 5. katu.
Ovo me podsjeća na zagrebački holding koji je gradio stanove koje sad ne može prodati, pa traže razne jeftine modele da ih prodaju vlastitim radnicima ili daju u najam socijalnim slučajevima.

Veći prostori koje su uzele banke se vode kao prodani ako se dobro sjećam još od 2012. Još se tada o tome raspravljalo na forumu, tako da bi već trebalo biti uvršeno u izvješće. Zato je rezultat bolji od očekivanog.[emo_palacg]
[/quote]

uz dužno poštovanje, vranjo, slijepi ste kraj zdravih očiju. prodati prazan stan po dobitonosnoj cijeni noćna je mora na 99 posto teritorija rh. to znamo i vi i ja. osim u dubrovniku. i to znamo vi i ja. samo vi ste odlučili pisati kontra. dobro, ali onda potegnite valjane argumente – višak novogradnji nad potražnjom, gubitak prošle i ove godine, vozarine volatilne itd. ali reći da je dobru ekretninu teško ili nemoguće prodati u dubrovniku, to vala ne drži vodu.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Slijepi su oni koji ne vide hipoteku od 21 mil. € na zgradi, a to da u Dubrovniku nije kriza sto se tiče nekretnina mačku o rep – da pratite tržište nekretnina znali bi da je cijena značajno korigirana- gledam oglase kako stoje po par godina a cijena akcijska po 2k €..
Bas me zanima kome će utrpat to, stranci sigurno neće kupovat stan u krletci, to možda poklopi kakav menadžer koji prodaje dionice radi rješavanja stambenog pitanja [emo_smijeh][emo_smijeh]

Bibi

O tome se radi, što piše na kraju teksta to je problem ima još puno viška novogradnji.

Cxy poglej ovaj kupus vani. Nije ovo ništa prema AP kad krene. Svi relevantni subjekti u Hr su obaviješteni tako da slijedi oluja neviđenih razmjera. Sutra blokada odma nakon podbacivanja.[emo_smijeh][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
Vaš link …

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

e moj craig, d atpl sutra ode na bubanj i stečaj i da mora prodati sve i brodove i hotele i nekretnine, po dionici bi se moglo dobiti više nego što sad vrijedi. a da u dubrovniku nema para i da se nekretnine ne mogu prodati i da je jeftino, aha. imali ste svojih par godina pljuckanja, uspijevali ste nas i naljutiti, samo vi nastavite, sad je već passe, iznad 400 bit će zabavno čitati, izmad 500 guštat ću svaki dan čitajući, dalje da ne brojim.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

e moj craig, d atpl sutra ode na bubanj i stečaj i da mora prodati sve i brodove i hotele i nekretnine, po dionici bi se moglo dobiti više nego što sad vrijedi. a da u dubrovniku nema para i da se nekretnine ne mogu prodati i da je jeftino, aha. imali ste svojih par godina pljuckanja, uspijevali ste nas i naljutiti, samo vi nastavite, sad je već passe, iznad 400 bit će zabavno čitati, izmad 500 guštat ću svaki dan čitajući, dalje da ne brojim.

Polako kolega s brojkama.

jos dugo….potrajat ce,treba uzivati uz rast koji slijedi..

ovdje očekujem puno veću likvidnost nakon izvještaja za Q3.vrlo važno za naglasiti,veliki neće moći ignorirati ovaj rast pnmx indexa , predikcije dolaze do kraja godine i do 16000 usd što je iznad svih , pa i mojih očekivanja ,( očekivao sam do 12000, što bi bilo za početak rasta sasvim ok, međutim, razvoj događaja osigurava dodatna ugodna iznenađenja,koja mogu biti čak i iznad ovih razina ) te će isti ulaziti ovdje puno ozbiljnije.ovo trenutno što se događa je povuci-potegni igra malih , malo dokupi,malo prodaj, velike ribe se tek očekuju. a tek kad počnu stizati velike bijele …..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@falco
Apsolutno se slažem s vama nakon izvještaja za Q3 definitivno će doć do povećane likvidnosti

ovdje očekujem puno veću likvidnost nakon izvještaja za Q3.vrlo važno za naglasiti,veliki neće moći ignorirati ovaj rast pnmx indexa , predikcije dolaze do kraja godine i do 16000 usd što je iznad svih , pa i mojih očekivanja ,( očekivao sam do 12000, što bi bilo za početak rasta sasvim ok, međutim, razvoj događaja osigurava dodatna ugodna iznenađenja,koja mogu biti čak i iznad ovih razina ) te će isti ulaziti ovdje puno ozbiljnije.ovo trenutno što se događa je povuci-potegni igra malih , malo dokupi,malo prodaj, velike ribe se tek očekuju. a tek kad počnu stizati velike bijele …..

ja bih prije rekao da ozbiljnog rasta cijene još neko vrijeme neće biti jer vlada nepoznavanje sektora, od malih riba do velikih bijelih. oni znaju samo da je BDI bio preko 10.000 i svejedno im je da li je sada iznad ili ispod 2000, sve je to njima zastrašujuće nisko. oni će navaliti tek kad vide prvi kvartalni FI s dobiti od tridesetak milijuna. i ništa im neće biti jasno jer misle da je za to potreban BDI na preko 5000, a BDI će biti oko 2500.

naravno da to nitko ne spominje jer onda dolazimo do zaključka da je atpl podcjenjena do bola.,pogotovo ako već u izvješču za ovo godinu uknjiže dobit od prodanih poslovnih prostora i stanova.,sad je samo pitanje kada če taj dio biti odrađen.,pitao sam več nekoliko puta na ovom forumu kad se planira završetak radova i useljenje zgrade.,nitko ne zna ili neće reći.,znam jedino da je netko davno pisao da bi to trebala biti jesen ove godine.,a sad u kojoj je to fazi je neznam ni otprilike.,ali kad taj dio izađe na svjetlo dana u izvješću sigurno će se uvelike osjetit.,

Kako će se uvelike osjetiti i tko će useliti na jesen u prazne stanove? Koliko se vidi na njihovom siteu apc.hr, prodana su samo 3 stana na 5. katu.
Ovo me podsjeća na zagrebački holding koji je gradio stanove koje sad ne može prodati, pa traže razne jeftine modele da ih prodaju vlastitim radnicima ili daju u najam socijalnim slučajevima.

Veći prostori koje su uzele banke se vode kao prodani ako se dobro sjećam još od 2012. Još se tada o tome raspravljalo na forumu, tako da bi već trebalo biti uvršeno u izvješće. Zato je rezultat bolji od očekivanog.[emo_palacg]
[/quote]

tu si na žalost u pravu što se tiče stanova . odluka da grade još i stambene prostore uz poslovne, uz ulicu koja je totalno bučna , puna prometa, pa tu lud čovjek ne bi kupio stan, jedino ako je teška nevolja.tu je uprava grdno pogriješila, i za to bi se trebalo postaviti pitanje. međutim , ipak dosta prostora je ostavljeno za poslovne prostore, a koliko sam upoznat , dobrih kupaca je u igri sa pozamašnim najamninama , tako da će se to ipak na kraju sve uspješno izbalansirati. ipak , ostaje žal za takvim nepromišljenim potezima , jer zarada je mogla biti puno veća.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

New Report

Close