Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
To je cijena straha kolega a strah je razarajuća emocija. Razara duhovno, mentalno, emocionalno i na kraju fizički. Na burzi je strah najprisutnija emocija i to veliki igrači jako dobro znaju, imaju reakciju na svaku kretnju i tako se formira cijena dionice, koji BDI, STRAH je glavni faktor na kojem se masno zarađuje kako kod nas tako i u svijetu. Gledam nedavno Abramovićevu ladju pa si mislim od koliko je straha ona sagrađena. Ne bi fulao kad bi rekao 99%. Kako se banke bogate, na strahu, uvjeravaju ljude da je to najsigurnije mjesto za novac, i ljudi im vjeruju iz straha ne iz pohlepe. Ostave im novac i više ga nikad ne vide. Idemo spat pa ustajanje u 6. [emo_smijesak][emo_palacg][emo_smijesak]
[/quote]
strah i pohlepa, kolega, da ne zaboravimo pohlepu. samo, naravno, strah je iskonskiji i žilaviji osjećaj, pogotovo kad nastupi nakon pohlepe.
Majko moja, što sve neću pročitati:
"…To je ujedno i najatraktivnija dionica brodarskoga sektora, koja je prema nekim analizama već "odradila" svoj očekivani rast u ovoj godini. U analizi Erste grupe koja je napravljena sredinom srpnja, očekivalo se da će cijena doseći 338 kuna do srpnja iduće godine. Prošloga je tjedna dotaknula 380 kuna."
pratim već duže vremena te “atraktivne” analize erste grupe.č moram priznati da su humoristični, blago rečeno.
Majko moja, što sve neću pročitati:
"…To je ujedno i najatraktivnija dionica brodarskoga sektora, koja je prema nekim analizama već "odradila" svoj očekivani rast u ovoj godini. U analizi Erste grupe koja je napravljena sredinom srpnja, očekivalo se da će cijena doseći 338 kuna do srpnja iduće godine. Prošloga je tjedna dotaknula 380 kuna."
Ako ovo nije čisti buy sugnal onda neznam što je….strong…
uvik kontra …uvik kontra..
nema trgovanja.čeka se popodne ili što li več?
Čekaju se niže cijene, tj. da BDI okrene u crveno [emo_namigusa]
nema trgovanja.čeka se popodne ili što li več?
Ne znam, valjda se još procesuira članak (vjerovatno naručeni) od Erste.
pogledajte FFA za panamaxe za 4Q 2013!!! [emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]
http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx
Molio bi moderatora da skine gornji komentar gopodina falca, al ne zbog linka već zbog tri smješka. [emo_palacg][emo_smijeh][emo_namigusa][emo_smijeh][emo_palacg]
Naime fali još jedan za Handysize.
ha, ha , ha !!![emo_smijesak][emo_smijesak][emo_smijesak]