ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-ignorira se rast spot Panamax vozarina od 60%
-sezona u Du-hotelima izvrsna
-zavrsena nova zgrada
K-pax,napisi target cijene u brojevima kad nemozes staviti graf

ovdje samo mala korekcija: nova zgrada je skoro završena, još traju unutrašnji radovi.još sića.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Baltic Dry-indeksen stiger 5,4 prosent til 1.740 poeng tirsdag.

Capesize 32.945 dollar (+ 9,7 prosent)
Panamax 10.816 dollar (+ 2,1 prosent)
Handysize 7.810 dollar (+ 0,1 prosent)
Supramax: 9.765 dollar (- 0,3 prosent)

naravno, dionica će nastaviti padati.razlog ? lex perković[emo_smijeh]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

-ignorira se rast spot Panamax vozarina od 60%
-sezona u Du-hotelima izvrsna
-zavrsena nova zgrada
K-pax,napisi target cijene u brojevima kad nemozes staviti graf

ovdje samo mala korekcija: nova zgrada je skoro završena, još traju unutrašnji radovi.još sića.
[/quote]

znate li možda za kad je planirano otvaranje poslovnih prostora i useljenje stanova.,

Ljudi, najte se živcirati. Ako rezultati budu dobri (zbog BPI) nekoliko mjeseci zaredom to će FI i pokazati. Onda će i cijena ići gore. To je tak. A ak ne onda ne. Eto.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

malo zahebancije uvijek dobro dođe.

kad je planirano otvaranje poslovnih prostora i useljenje stanova.,

Kolega što kasnije to bolje jer ako sutra otvore ode cijena 30% dole.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

još malo pa će kompanija poslovati sa dobitkom i cijenom na 0,3 BV,,

interesantno šta nam ove strane banke rade u gospodarstvu i na tržištu kapitala, već su i onako preuzele većinu,, a sad i preostalo pokušavaju za sitniš pokupiti,,, i to sa tako smješno malim iznosima da je to komedija,
a preko medija serviraju gluposti ala Lex Perković i ostale pizd….. svakodnevno,, a nitko ne radi malo analizu dionica, stanje na tržištu kapitala, neka analize i sl. budu to za 5-10 godina kad bude sve opet na nekih high visinama ako prije ne odvali 3.svjetski

ako se vozarine stabiliziraju na prosječnim razinama od zadnjih tjedan dana onda nema više minusa za ovu firmu. ako… [emo_beztona]

a ako nastave rasti svakih 1000$ više znači 25kn EPS više.

@bugs
na ovom novom forumu ima neki problem sa upload-om file-ova (slika)
htio am ja saviti sliku sa lijepim paternom zastavice koja ima target *** ali mi nije prošlo par puta

koji je terget zastavice?…..

Ni bi stavljao brojeve bez grafa, mislim da je to protiv pravila foruma

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

hm… a vidjet ćemo promet kada centar banka (dab) isplati lovu… očekujem jači uzlet uz veći promet u sljedećih 30 dana.

možda ljudima dođe uz Guz.. u glavu 🙂 ja sam pred godinu skoro ispraznio račune,
iako čisto sumljam da ekipa koja je ovdje ima previše u štednji pri ovakvim cijenama dionice

New Report

Close