ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

za atpl bi najbolje bilo da se delistira i pođe na neku veću burzu.ovo je samo gubljenje vremena i za tu firmu i za dioničare.

uglavnom samo za dionicare ,velicate firmu koda je neko cudo, dogodio se kratki balon vozarina 2006-2008 ,i sad cete jos 10 godina mlatarat o tome i imaginarnim ath razinama..vozarine ce se oporavit ,ali neide odmah balon za balonom ,malo se spustite na zemlju momci

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Eto odma dokaza zašto je treba delistirati sa ZSE i foruma poslovnog.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

za atpl bi najbolje bilo da se delistira i pođe na neku veću burzu.ovo je samo gubljenje vremena i za tu firmu i za dioničare.

uglavnom samo za dionicare ,velicate firmu koda je neko cudo, dogodio se kratki balon vozarina 2006-2008 ,i sad cete jos 10 godina mlatarat o tome i imaginarnim ath razinama..vozarine ce se oporavit ,ali neide odmah balon za balonom ,malo se spustite na zemlju momci
[/quote]

po meni najbolje rješenje trenutno.
nedavni rast vozarina se ne vrednuje na zse burzi, prelazak na neku veću burzu tipa london, nyse, čak beč ili varšava bi se sigurno vrednovao više nego što mi to domaći radimo .firma naravno nije nikakvo čudo, ali , s obzirom na predikcije sektora , vrijednost imovine ,kapital, tradiciju , znanje , vrijedi više od trenutne cijene i jedna je od nastabilnijih i najboljih u RH .
Želim istaknuti da bi odlazak sa zse bio više nego dobro za postojeće dioničare: veća likvidnost, ali i veća zarada/, naravno i gubitak. to je čar ove igre koju mi na zse nemamo.
p.s. jučer je bio članak na Poslovnom o postojećim dioničarima samog zse-a , ljudi se bune , jer ovako više ne ide.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

[/quote]

po meni najbolje rješenje trenutno.
nedavni rast vozarina se ne vrednuje na zse burzi, prelazak na neku veću burzu tipa london, nyse, čak beč ili varšava bi se sigurno vrednovao više nego što mi to domaći radimo .firma naravno nije nikakvo čudo, ali , s obzirom na predikcije sektora , vrijednost imovine ,kapital, tradiciju , znanje , vrijedi više od trenutne cijene i jedna je od nastabilnijih i najboljih u RH .
Želim istaknuti da bi odlazak sa zse bio više nego dobro za postojeće dioničare: veća likvidnost, ali i veća zarada/, naravno i gubitak. to je čar ove igre koju mi na zse nemamo.
p.s. jučer je bio članak na Poslovnom o postojećim dioničarima samog zse-a , ljudi se bune , jer ovako više ne ide.

[/quote]

…ali i veća konkurencija.

“…ali i veća konkurencija.”

apsolutno.ali nema se tu što bojati ako firma vrijedi. ono što nama treba jest likvidnost i vrednovanje firme , a to nemamo.zato dionica i jest tu gdje je i sa prometom kakav je . bude pojedinačnih izleta , ali sve je to slabo.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

"…ali i veća konkurencija."

apsolutno.ali nema se tu što bojati ako firma vrijedi. ono što nama treba jest likvidnost i vrednovanje firme , a to nemamo.zato dionica i jest tu gdje je i sa prometom kakav je . bude pojedinačnih izleta , ali sve je to slabo.

zestoko ste spamali danima.

.vidis da nema smisla..zse nam je u PSN cijela

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

"…ali i veća konkurencija."

zestoko ste spamali danima.

.vidis da nema smisla..zse nam je u PSN cijela
[/quote]

jest, u pravu si [emo_smijeh]

jedan interesantan detalj, već poprilično dugo nitko ne spominje i ne stavlja grafikone, rasta/pada, potpore/otpore, razne kanale,, a to se redovno radilo kada je padalo pa su se davali razni targeti,, a od kad je krenilo gore tamo od 200 toga više nema, hmm 🙂

@bugs
na ovom novom forumu ima neki problem sa upload-om file-ova (slika)
htio am ja saviti sliku sa lijepim paternom zastavice koja ima target *** ali mi nije prošlo par puta

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

@bugs
na ovom novom forumu ima neki problem sa upload-om file-ova (slika)
htio am ja saviti sliku sa lijepim paternom zastavice koja ima target *** ali mi nije prošlo par puta

aha ima filter za dobre vijesti ..program skuži sam dobru vijest i ne da joj …al zato i on i ovi moderatori puštaju svu silu gluperdanja i negative

-ignorira se rast spot Panamax vozarina od 60%
-sezona u Du-hotelima izvrsna
-zavrsena nova zgrada
K-pax,napisi target cijene u brojevima kad nemozes staviti graf

-ignorira se rast spot Panamax vozarina od 60%
-sezona u Du-hotelima izvrsna
-zavrsena nova zgrada
K-pax,napisi target cijene u brojevima kad nemozes staviti graf

Pa izgleda da i ovdje ide (cijena) po babi i stričevima. Zašto bi ZSE bila izuzeta iz trule Hr zbilje.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close