ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što su se Capovi i Panamaxi razdivljali(brže, više ,jače).

U skladu sa time ja očekivam daljnji pad dionice, nije logično, ali na burzi je posebna logika.

Nije nagovor na kupovinu i prodaju dionica.Pozdrav.

šteta što nema likvidnosti, ali to je stara, dosadna tema .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

poceo si spamat temu brutalno, a nema efekta..[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pa dokle će više rasti BDI a dionica stajati na mjestu??? A ništa sutra prekidam ročenje od 100.000 eura i lupam po asku, samo se spustite još niže, meni odgovara.

http://www.dryships.com/pages/report.asp

BPI (Panamaxi) prošle godine u ovo vrijeme 3 tisuće i nešto, a danas preko 10 tisuća, da li je oporavak krenuo ili nije, da li ima netko ovdje tko može objasniti ove promjene u brojkama.
Ako nije oporavak ne bih kupovao po ovoj cijeni.
Nije nagovor na kupovinu i prodaju dionica.

Nitko pouzdano ne zna gibanje vozarina u budućnosti. Jedino što pouzdano imamo su ciklički efekti i koji se lagano počinju osjećati (oversupply, decline, scrap, etc.). Ja očekujem rast u narednom razdoblju, iako ne znam ni kada ni koliko. Ali sigurno će se lampica upaliti, u nekom trenutku.
E, da, može li netko objasniti onaj suludi rast od 200 na 370 kn prije par mjeseci? Osim loših vozarina ja ne vidim drugog razloga.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

poceo si spamat temu brutalno, a nema efekta..[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]
[/quote]

bit će efekta . a ovo što se tiče spamanja , eto, volio bih da ti svima nama napišeš nešto dobro,argumentirano .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Pa dokle će više rasti BDI a dionica stajati na mjestu??? A ništa sutra prekidam ročenje od 100.000 eura i lupam po asku, samo se spustite još niže, meni odgovara.

odlično! samo daj napiši 5 minuta prije nego kreneš skidati prodaju da stignem staviti nalog na ask [emo_palacg]

stvarno su postali dosadni sa stalnim rastom BDIa, više nije interesantno, sad još samo fali da uskoro počnu poslovati sa dobiti,

nemoj, nema se snage. ovdje svakih malo dođe netko pa pokupuje naramak dionica i time je digne pa onda zacementirana balansira na toj razini sve dok nekom ne istekne oročenje. radije ti u kentbanku. doista bi jedino rješenje bilo spajanje burze…

Što je ovdje rasprodaja.

Nije nagovor na kupovinu i prodaju dionoca.

New Report

Close