Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 48,96 | 2.203 | 45 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Cx rekao sam samo da ću ti frendu prodati jedan djelić po 1000, a što se tiče trgovine volio bi samo da AP plovi bez problema. Da ne duljim jer nemam vremena.[emo_palacg]
Ste vidjeli obavijesti:
Marin Matana 28.08. darovao ćlanu uže obitelji 3840 kom dionica
Ivica Šurković prodao 2600 kom dionica, s tim da su obavijest o otpuštanju dionica gosp. Šurkovića pisali na obrascu od gosp. Matana jer je vidljivo da su propustili izbacit darovanja-toliko o profesionalnosti administracije [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]…
Počelo iskrcavanje upučenih ljudi a bdi počeo rasti hmm,hmm [emo_vrtimise]
ma ulazimo u 7. godinu kad dolazi do promjene trenda,a li uprave i veliki dionicari vise ne mogu cekat ni minute. prodaju iz ljute potribe jer im triba za kruv.
Frankie
Da li to znači da nakon 7 gladnih godina da dolazi do preokreta.
Pozdrav.
A je.Tako mi govori BearG,a ja uvik slusam starije.Nakon 7 gladnih dolazi 7 godina obilja i blagostanja ako u ovih 7 gladnih nisi umra od gladi.A kriticna ti je 7. godina.
Nazad na 300 kn?
ja zbilja ne znam čemu panika danas.
bdi + 87
panamaxi + 451 [emo_smijeh]
Panamax index u godini dana narastao 2.3 puta
Cape index u zadnjoj godini narastao 8.5 puta !!!
stvarno malo prejako sve to raste ovih dana, pa svaki dan odoše 5-10%, kao kad je padalo pred par godina,
Ovaj BDI i dalje raste, iako je Obama prema svemu sudeći odustao od ratovanja.
Ali, ionako je bilo već prije rečeno da će se brodarine krajem ove godine početi oporavljati. Dakle, to je to.
puno je isto tako padalo.više nego raslo. cape-ovi smrvljeni do kraja, red je da i najviše narastu. panamaxi su još pod utegom flote , ali i ovo se počelo mijenjati. šteta što nam burza nema love ko što je to bilo nekad, ovo bi sad naraslo preko 10% . bila su ono lijepa vremena .